29 / 03 / 2024

Ramada Bursa Çekirge Hotel açıldı!

Ramada Bursa Çekirge Hotel açıldı!

Uluslararası konaklama markası Wyndham Hotel Group’un bünyesinde bulunan Ramada Bursa Çekirge Hotel hizmet vermeye başladı. Kükürtlü’de yer alan Ramada Bursa Çekirge, kentin merkezine olduğu kadar ticari ve endüstri merkezlerine de yakın bir konumda yer alıyor.



Ramada Bursa Çekirgede, hizmet vermeye başladı. Konaklama, davet ve toplantılar için rezervasyon almaya başlayan Ramada Bursa Çekirge, kapılarını açtı.



Kükürtlü’de yer alan Ramada Bursa Çekirge, kentin merkezine olduğu kadar ticari ve endüstri merkezlerine de oldukça yakın bir konumuyla dikkat çekiyor. 



Sıcak dış cephe mimarisi, otelin konforlu ve ferah iç dekorasyonuyla birleşiyor. 71 odaya sahip Ramada Bursa Çekirge, iş ve tatil amaçlı konaklamalarda ihtiyaç duyulabilecek her şeyi konuklarına sunuyor. 

Ramada Kalitesiyle Buluşan Toplantı ve Davetler Ramada Bursa Çekirge’nin 390 m2’lik alana yayılan üç toplantı salonu bulunuyor. Toplantı ve davetler için ihtiyaç duyulan teknik ve fiziksel donanımlara sahip salonlar, 10 kişiden 250 kişiye kadar toplantı ve davetlere ev sahipliği yapabiliyor.


Sağlık ve Enerji Termal Spa'dan


Otel, termal suyun iyileştirici etkisini 1000 m2’lik alana yayılan Termal Spa Merkezi’nde sunuyor. Merkezde, termal havuz, Türk Hamamı, dört ayrı boyuta sahip VIP hamam, özel donanıma sahip masaj odaları ve fitness bölümü bulunuyor.


İz bırakan lezzetler


Ramada Worldwide’ın servis ve kalite standartlarının leziz tatlarla buluştuğu yemek keyfi, Ramada Bursa Çekirge’de konuklarını bekliyor. Gün boyu hizmet verecek Erguvan Restaurant, açık büfe kahvaltının yanında a la carte öğle ve akşam yemekleri için de serviste olacak. 


Ramadan Konforu


Ramada Bursa Çekirge, 5’i suit olan 71 odasıyla, konuklarının tatil ve iş amaçlı konaklamalarında farklı beklenti ve ihtiyaçlarını karşılayacak konforu sunuyor. Ferah ve şık dekorasyona sahip suit ile odalarda modern çizgilerin sadeliği, geleneksel dokunuşlarla buluşuyor. Dekorasyonda yumuşak, sakin ve sıcak renkler öne çıkıyor. Salon, yatak odası ve geniş bir banyodan oluşan suitler, Bursa manzarasına da sahip. 


Wyndham Hotel Group ayrıcalıkları


Ramada Bursa Çekirge’nin konukları, 73 ülke, 7800 otel ve 678 bin yatak kapasitesiyle hizmet veren dünyanın en yaygın zincirlerinden Wyndham Hotel Group’un tüm ayrıcalıklarından yararlanabilecektir.






Bursa Haber




Geri Dön