19 / 04 / 2024

Ramada Hotel and Suites, Ramada kalitesini Kemalpaşa'ya taşıdı!

Ramada Hotel and Suites, Ramada kalitesini Kemalpaşa'ya taşıdı!

Şubat ayında hizmete giren Ramada Hotel&Suites İzmir Kemalpaşa, bölgeye yeni bir renk getirdi. Ramada kalitesini bölgeye taşıyan otel, farklı kategorilerde 116 odası ile sanayicilere ve işletme sahiplerine hizmet veriyor.




Şubat ayında hizmete giren Ramada Hotel&Suites  İzmir  Kemalpaşa, bölgeye yeni bir renk getirdi. Ramada kalitesini bölgeye taşıyan otel, farklı kategorilerde 116 odası ile sanayicilere ve işletme sahiplerine hizmet veriyor. Konaklamanın dışında toplantı, seminer ve davet salonları ile firmalara hizmet sunan Ramada Hotel&Suites İzmir Kemalpaşa, spor, sağlık ve güzellik merkezi ile bu alandaki ihtiyacı da karşılayacak. Genel Müdür Ayça Beslen, dünyanın en büyük otel zinciri Wyndham Oteller Grubu'na bağlı olan Ramada Hotel Suites İzmir Kemalpaşa'yı, dev firmaları bünyesinde bulunduran Kemalpaşa Organize Sanayi Bölgesi'nde 10 Şubat tarihinde hizmete açtıklarını belirtti. Beslen, "Kemalpaşa, Pınarbaşı, Bornova, Turgutlu ve Salihli çevresindeki firmalara ev sahipliği yapmayı hedefledik" dedi.


Ege konsepti 

Ege konseptinde dizayn edilen 83 standart, 16 deluxe, 4 suite ve 13 dublex suite olmak üzere toplam 116 odalarının olduğunu dile getiren Beslen, "Tesisimiz içerisinde alkollü ve alkolsüz içeceklerin, kokteyl seçeneklerinin sunulduğu Baresto bar, toplantı, seminer ve davet salonlarımız mevcut. Türk hamamı ve kapalı yüzme havuzunu da içinde barındıran, cilt bakımı, Uzakdoğu masajları gibi kişisel bakım hizmetlerinin verildiği spor sağlık ve güzellik merkezi bu bölgedeki önemli bir ihtiyacı karşılıyor. Bölgedeki iş dünyasının ve İzmir'in gerçekten farklı ve bir o kadar iddialı bu tesise ihtiyacı vardı" dedi.

Genel Müdür Beslen, Ege, Akdeniz, dünya ve geleneksel Türk mutfaklarından seçkin ve butik lezzetler sunduklarını da dile getirdi.



Yeni Asır




Geri Dön