19 / 04 / 2024

Ramada İstanbul Merter Otel projesi 199 odalı olacak!

Ramada İstanbul Merter Otel projesi 199 odalı olacak!

Merter Park Otelcilik A.Ş, Güngören'deki iş merkezini 27 milyon 100 bin TL yatırımla Ramada İstanbul Merter Otel yapacak. Firmanın yönetim kurulunda Beyoğlu Grup Proje ve İnşaat Yönetim Kurulu Üyeleri Cengiz Acar ve Ceyhan Sallakçı da yer alıyor...



Ramada İstanbul Merter Otel projesi 199 odalı olacak!


Merter Park Otelcilik A.Ş. tarafından, İstanbul Güngören Güven Mahallesi'nde yer alan 2 bloklu iş merkezi Ramada İstanbul Merter Otel olacak. Ramada İstanbul Merter Otel projesi 27 milyon 100 bin TL yatırım bedeliyle hayata geçirilecek.


Ramada İstanbul Merter Otel projesi 199 oda ve 3 adet dükkandan meydana geliyor. Ramada İstanbul Merter Otel projesi, mevcut 8 katlı 2 bloktan oluşan iş merkezi restore ettirilerek işletmeye açılacak.


Eski Londra Asfaltı Caddesi üzerinde yer alan Ramada İstanbul Merter Otel projesi Merter Meydan AVM'ye yakın konumda, Zenginli Otomotiv'in arkasında kalıyor.


Ramada İstanbul Merter Otel projesi olarak planlanan iş merkezi 11 Şubat 2013 tarihinde Merter Park Otelcilik A.Ş tarafından satın alındı.


Merter Park Otelcilik A.Ş Yönetim Kurulu'nda Beyoğlu Grup Proje ve İnşaat'tan Leke Jeans'in de sahibi Cengiz Acar, Ceyhan Sallakçı, Mehmet Metin Tekin ve Mehmet Suphi Duran görev alıyor. 


Toplam inşaat alanı 18 bin 598 metrekare olan Ramada İstanbul Merter Otel projesi 2 bin 644 metrekare alana sahip. Ramada İstanbul Merter Otel projesinin A ve B blokları zemin katta 273 metrekare alandan oluşan avlu ile birbirine bağlanıyor.


Ramada İstanbul Merter Otel projesi 199 oda, 3 adet dükkan, lobi, restaurant, SPA, fitness, 1 adet kapalı havuz, hamam, buhar odası, masaj, fuaye, Banquet toplantı salonları, kapalı otopark, çamaşırhane, ütü odası, bekleme-okuma odası, revir odası, mutfak ve  idari bölümlerden oluşuyor.


Restorasyon işlemleri cephe, çatı izolasyon, kaplama, iç dekorasyon ve çevre düzenlenmesi ile birlikte otel işletmeye alınacak. Ramada İstanbul Merter Otel projesinde toplam 72 araçlık otopark olacak.


Ramada İstanbul Merter Otel projesi 199 odalı olacak!


Gülcihan YELKENCİ / Emlakkulisi.com


Geri Dön