18 / 04 / 2024

Ramazan'a özel konut kampanyaları!

Ramazan'a özel konut kampanyaları!

Avantajlı fiyatlarla ev sahibi olmak isteyenler için şimdi tam zamanı. Ev almak için bekleyen tüketici, firmaların Ramazan kampanyaları sayesinde iki kere kârlı çıktı.



Evini yaz tatiline çıkmadan önce almak isteyenlere hem indirim fırsatı hem de faiz desteği sunuluyor. Hatta Ramazan'da konut alanlar, tatilini bedavaya bile getirebiliyor.


Fransa’da tatil fırsatı


DAP Yapı, uluslararası ödüllü projesi İstMarina’dan Ramazan ayında daire alan müşterilerine çekilişsiz ve kurasız tatil hediye ediyor. Monaco, Nice ve Cannes’da 4 gün 3 gece tam pansiyon konaklamalı Cote D’Azur kampanyası kapsamında, Ramazan ayında projenin rezidans dairelerinden satın alanlar bu yaz tatillerini bedavaya yapacak. DAP Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, “Seçim sonrasında pazarın oldukça hareketli olduğunu görüyoruz. İnsanlar yaz tatiline çıkmadan önce gayrimenkul alışverişini tamamlamak istiyor. İstMarina’da 1463 ünitenin yüzde 86’sını satmış durumdayız; başka bir deyişle 1260 dairemiz alıcısıyla buluştu. Gelen talebi dikkati alarak  Cote d’Azur kampanyasını Ramazan ayına özel uzatmayı uygun bulduk. Böylece müşterilerimize yaz tatili de armağan edeceğiz” şeklinde konuştu. 


Yüzde 1 peşinatla ev sahibi yapıyor


ORTADOĞU Grup tarafından Sancaktepe’de hayata geçirilen Resim İstanbul Orman’da Ramazan ayını kapsayan ve bayram sonuna kadar devam edecek kampanya kapsamında yüzde 1 peşinat ile ev sahibi olmak mümkün. Kampanya sayesinde ev almak isteyenlere yüzde 1 peşinat, firma bünyesinde finansman imkanı, teslime kadar düşük taksit ve yüzde 50’si şimdi yüzde 50’si teslimde ödeme seçenekleri sunuluyor. 


Teknik Yapı'dan indirim fırsatı


RAMAZAN ayına özel bir kampanya başlatan Teknik Yapı, yüzde 75 oranındaki yasal konut kredisindeki faiz oranlarını, tüm projelerinde 60 ay vadede yüzde 0,39’a çekti. Kampanya kapsamında yüzde 25 oranındaki peşinatın yüzde 10’u sözleşme aşamasında, yüzde 15’i ise bir yıl sonra ödenecek. Evora İstanbul, Metropark ve Concord İstanbul projelerinde yer alan daireler için geçerli olan kampanya kapsamında düşük faiz, peşinat öteleme ve indirim fırsatlarından oluşan avantajlardan yararlanmak mümkün.  


Mia'da peşinat öteleme imkanı


KARTAL'DA yükselen Mai Residence’tan gayrimenkul almak isteyenler için Ramazan'a özel ödeme kolaylıkları sunan FerYapı, isteyenlere peşinatta öteleme imkanı da sunuyor. Yüzde 1 KDV ile de avantaj sağlayan kampanya kapsamında yüzde 25 oranındaki peşinat Temmuz 2016’da ödenebiliyor, geri kalan yüzde 75’i ise banka kredisiyle ödemek mümkün. Mai’den gayrimenkul alanlar isterlerse kredi taksitlerini ödemeye bugün başlayabilir isterlerse 1 yıl öteleyebilir.


Sur'dan lansmana özel iki projede % 7 indirim


RAMAZAN ayına özel kampanya başlatan Sur Yapı, Avrupa yakasında yer alan Mirage Rezidans ve Anadolu yakasında yer alan İlkbahar projelerinde lansmana özel yüzde 7 indirim fırsatı sunuyor. Sur Yapı bünyesinde, banka kredisiz yüzde 25 peşinatın ardından 48 ay vade farksız ödeme imkanının bulunduğu kampanyada kalan yüzde 25’lik kısım ise anahtar teslimde ödeniyor. Mirage'den ev sahibi olmak isteyenler, 350 bin TL olan 1+1 60 metrekare bir daire için öncelikle yüzde 7 lansman indiriminden faydalanıyor. 


48 AY 3.391 TL TAKSİTLe...


Sonrasında 325 bin 500 TL tutarın yüzde 25’i olan 81.375 TL peşinat olarak alınıyor. Yüzde 25 olan 81.375 TL Eylül 2017 tesliminde de ödeniyor. Kalan tutar 48 ay, aylık 3.391 TL’lik taksitlere bölünüyor.  


Kişiye özel ödeme planı


LANSMANI mayıs ayı sonunda yapılan Çukurova Kent Yapı’nın yeni projesi Çukurova Balkon’un satışları, kısa sürede yüzde 35’e ulaştı. Kartal Adliye Sarayı’na 1,5 kilometre, Kartal Metrosu’na 600 metre mesafede konumlanan Çukurova Balkon’da, lansman dönemine özel sıfır peşinat ve bir yıl sonra ödeme kampanyasına ek olarak vade farksız kişiye özel ödeme planı da uygulanıyor. Çukurova Balkon’da yüzde 1’lik peşinat Çukurova Kent Yapı tarafından karşılanıyor. Projede daire fiyatları ise 240 bin TL ila 775 bin TL arasında değişiyor.


Akşam


Geri Dön