20 / 04 / 2024

Rasch'ın duvar kağıtları leke tutmuyor

Rasch'ın duvar kağıtları leke tutmuyor

Hanna Brand Management temsilciliğiyle Türkiye'ye getirilen Rasch'ın, çocuk ve bebek odaları için hazırladığı duvar kağıtları leke tutmuyor



Antibakteriyel ve antialerjik özellikleri de ebeveynler tarafından tercih ediliyor. Çocukların doğdukları andan itibaren ilk olarak algıladıkları şey olan renklerle alakalı Bambino ve Kids Club Koleksiyonları birçok alternatif sunuyor.

Canlı renkler rağbet görüyor
Avrupa'da yükselen trende göre, çocuk odalarında pastel renk kullanımı artık rağbet görmüyor ve pastel tonların yerini artık canlı renkler alıyor. Erkeklerin odasında turuncu, mavi-beyaz kombinasyonlar; kızlarınkinde ise turuncu ve yeşil tonlar tercih ediliyor. Bu yeni renkler, sakinleştirici bir etki sağlarken, kreatif desenler miniklerin maceracı yanını ortaya çıkarıyor. Markanın Bambino Koleksiyonu'nda kumaş etkisi veren fil deseni, daha büyük çocuklar için yerini gece uykularının kahramanı olabilecek korsanlara bırakıyor. Özellikle kız çocukları için tasarlanmış The Princess Lillifee serisi, prenses ve arkadaşlarının maceralarını duvarlara yansıtıyor. Capt'n Sharky serisi ise maceraperest erkekler için yeni bir hayal kahramanı yaratıyor. Bunun yanında 0-12 ve 12-18 yaş gruplarına yönelik desenlerin çalışıldığı Kids Club Koleksiyonu'nda çiftlik evleri, futbol sahaları, break dansçılar, motosiklet ve F1 yarışları yer alıyor.
Sabah Emlak


Geri Dön