24 / 04 / 2024

Ravago Plast Eurasia İstanbul 2013 Fuarı’na katılıyor!

Ravago Plast Eurasia İstanbul 2013 Fuarı’na katılıyor!

Dünya petrokimya devi Ravago’nun, üretim üssü olarak seçtiği Türkiye’deki yatırımı Ravago-Türkiye, plastik endüstrisinin Avrasya’daki en büyük ticari etkinliği olan Plast Eurasia İstanbul 2013 Fuarı’na katılıyor...



TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde 5 Aralık’ta başlayıp, 8 Aralık gününe kadar sürecek olan fuarda Ravago – Türkiye, bünyesinde faaliyet gösteren şirketleri; ENPLAST, ULTRA POLYMERS, EASTCHEM, TRESOL KİMYA, ENPAŞ ve RESINEX’in standlarıyla yer alacak. Plastik endüstrisinin bu büyük buluşması, Türkiye’nin en dinamik ve istikrarlı büyüyen sektörlerinden biri olan plastik sektörünün yurtdışına yönelik tanıtımını pekiştirme amacıyla düzenleniyor.


Temelleri 1998 yılında Mehmet Onur ve 2 ortağının Ravago Plastic Group ile yüzde 50 ortaklıkla hayata geçirdikleri Resinex BMY A.Ş ile atılan Ravago – Türkiye, bugün 50 ülkeye yaklaşık 300 bin ton ihracat gerçekleştiriyor. Ravago-Türkiye plastik ve kimya alanında 9 şirket, inşaat yalıtım ürünleri alanında ise 4 şirketiyle toplamda 540 çalışan istihdam ediyor. Ravago – Türkiye çatısı altında bulunan Enplast ise, Avrupa’nın termoplastik elastomer üretimi yapan en büyük 3 firması arasında yer alıyor. 



Geri Dön