19 / 03 / 2024

Ravena Duvar Kağıtları ile duvarlara sanatsal dokunuşlar!

Ravena Duvar Kağıtları ile duvarlara sanatsal dokunuşlar!

Ravena Duvar Kağıtları; güneş ışığına dayanıklı olması, temizlenebilmesi ve kolay uygulanabilmesiyle dikkat çekiyor.




Ravena’nın ilk koleksiyonu Mysia, destanlar yazılmış bir coğrafyadan, doğadan, hayata dinamizm katan doğal şekillerden ilham alınarak yaratıldı…

Ravena; fabrikasının bulunduğu Bandırma bölgesinin antik çağdaki ismi olan Mysia’dan yani destanlara konu olmuş, her çağa damgasını vurmuş ve asırlar boyunca adından sıkça söz ettirmiş bir coğrafyadan doğuyor.

Ravena Tasarım Ekibi, Mysia’nın muhteşem manzarasının verdiği huzuru, verimli topraklarındaki renk çeşitliliğini ve umudun asla bitmeyeceği hissiyle oluşan dinginliği tasarımlarına taşıyarak ilk koleksiyonlarını mistik bir ruh ve aura ile oluşturmuştur.

Mysia koleksiyonu 20.000 den fazla renk kullanılarak oluşturulmuş 106 farklı duvar kağıdı seçeneği ile; Ortaçağ saraylarının gösterişli, asil duvarlarını damask desenler ile evlerinize taşırken, ılık bir bahar gününde gerçekleştirdiğiniz doğa yürüyüşünde ansızın yüzünüzde naif bir gülümsemeye neden olan çiçekler ile duvarlarınızı renklendiriyor veya yaşamdaki tüm desenleri oluşturan nokta ve çizgiler ile duvarlarınıza anlam katıyor.

Alman standartlarında üretilen Ravena Duvar Kağıtları; güneş ışığına dayanıklı, temizlenebilen, kolay uygulanabilen, %100 su bazlı boya ile üretildiği için insan sağlığına zarar vermeyen, anti-alerjik ve ekolojiktir. (www.ravena.com.tr)

Ravena Hakkında: 2016 yılında Bandırma’da kurulan Ravena; Alman duvar kağıdı üreticisi Rasch ile Türkiye’nin önde gelen duvar kağıdı distribütörlerinden HannaHome’un birlikteliği ve uluslararası yatırım şirketi Barakat Group’un desteği ile güçlenmiş bir markadır.

Ürünlerin kaplama alanı; 106 cm x 1560 cm (16,5 m2) ‘ dir. Tavsiye edilen son kullanıcı fiyatı: 59 $+KDV


Geri Dön