19 / 03 / 2024

Ravena Duvar Kağıtları ile duvarlarınızı 360° saran enerji!

Ravena Duvar Kağıtları ile duvarlarınızı 360° saran enerji!

Ravena Duvar Kağıtları’nın ikinci koleksiyonu 360° ’ın tasarımlarına yön veren felsefe; yaşamınızın en özel alanlarını çevreleyen duvarları yaşayan, duyguları etkileyen, enerjileri ve hikayeleri ile sizi yansıtan yüzeyler haline dönüştürebilmek.



Yaratıcı tasarımları ve geniş renk paleti ile oluşturduğu duvar kağıtlarıyla dekorasyon sektörüne güçlü bir giriş yapan Ravena Duvar Kağıtları ilk koleksiyonu Mysia’nın hemen ardından ikinci koleksiyonu 360° ’ı sektör takipçilerine lanse etti.


Ravena Duvar Kağıtları’nın ikinci koleksiyonu 360° ’ın temelini oluşturan felsefe; koleksiyonda yer alan desen ve dokularla yaşadığınız mekanlarda benzersiz ve şık bir atmosfer yaratırken aynı zamanda enerjinize ve duygularınıza yön verebilmek. 360° da yer alan ürünler pek çok duyguyu yansıtıyor; her alana uyum sağlayan soft renklerden oluşan düz dokular 'huzuru', salonlarınıza gösterişli bir ambiyans katacak damask desenler 'asaleti', hayatı yansıtan desen ve fark yaratan renk seçenekleri ile hem modern hem klasik odalara uyum sağlayan tasarımlar ‘nefes kesen heyecanı’, tüm iç mekanlara zahmetsizce uygulanabilecek taş desenler doğanın ‘sükunet ve dinginliğini’ , özellikle çocuk odalarına çok yakışacak bulutlar ise 'özgürlüğü' hissetmenizi sağlayacak ve sizi gündelik hayatın keşmekeşinden uzaklaştırarak evinizin konforunu arttıracaktır.


360° koleksiyonun da yer alan tüm ürünler kolay temizlenir, güneş ışığına dayanıklıdır ve ekolojiktir. Dolayısıyla, salondan, yatak odasına hatta çocuk odasına evinizin her alanında güvenle kullanabilir ve tarzınızı duvarlara yansıtabilirsiniz. (www.ravena.com.tr)


Ravena Hakkında : 2016 yılında Bandırma’da kurulan Ravena; Alman duvar kağıdı üreticisi Rasch ile Türkiye’nin önde gelen duvar kağıdı distribütörlerinden HannaHome’un birlikteliği ve uluslararası yatırım şirketi Barakat Group’un desteği ile güçlenmiş bir markadır. Ürünlerin kaplama alanı; 106 cm x 1560 cm (16,5 m2) ‘ dir. Tavsiye edilen son kullanıcı fiyatı: 50 €+KDV


Geri Dön