26 / 04 / 2024

Real Exclusive'de ön talep toplanıyor! Metrekaresi 5.500 TL'ye!

Real Exclusive'de ön talep toplanıyor! Metrekaresi 5.500 TL'ye!

Firma: Türköz İnşaat, İttifak İnşaat,Oliv Yapı

Proje: Real İstanbul Exclusive

Real İstanbul'un rezidans bloğu Real İstanbul Exclusive Merter'de ön talep süreci başladı. Projede konutların metrekare birim fiyatları 5 bin 500 TL'den başlıyor




REAL İSTANBUL EXCLUSİVE PROJESİNİN HAVADAN VİDEOSU İÇİN TIKLAYINIZ

Real Exclusive de ön talep toplanıyor! Metrekaresi 5.500 TL ye!

http://havadanemlakvideo.com/nerede/turkoz_insaat_ittifak_insaat_ve_oliv_yapi/real-istanbul-evlerinden-yeni-goruntuler-7062.html 


Eylül 2009'da başlanan Real İstanbul son bloğu Real İstanbul Exclusive'i Ekim'de satışa çıkarıyor. Projenin son bloğunda 2+1, 3+1 ve dubleks konut tipleri yer alacak. Real Merter Exclusive'deki konutların yıl sonu teslim edilmesi planlanıyor. Şuanda ön talep toplanıyor.


41 bin metrekarelik alan üzerinde yer alan Real İstanbul projesi kapsamında yer alan son blokta konutların metrekare birim fiyatları 5 bin 500 liradan başlıyor. Proje kapsamında Real İstanbul Exclusive'in girişi diğer bloklardan farklı olacak. Bu blok 22 kat ve 100 konuttan meydana gelecek. Bu blokta konutların alanları 110 ila 400 metrekare arasında değişiyor. 


Realİstanbul projesinin yüzde 81'lik kısmı yeşil ve açık alanlardan meydana geliyor. Projede; bahçe peyzajının içinde bahçe grupları, kamelyalar, şelaleler, süs havuzları ve çocuk oyun parkı bulunuyor. Site içerisinde araç trafiğinin olmaması adına tasarlanan kapalı otoparklar blokların altında yer alıyor. 4 ve 5 odalı daireler için 2, diğer daireler için 1 adet otopark ayrılan proje de ayrıca misafir araçları için ayrı otopark bulunuyor. 


Real İstanbul Merter projesi kapsamında güvenlik, sağlık kulübü, yürüyüş alanları ve spor alanları da bulunuyor. Türköz İnşaat-Oliv Yapı ve İttifak İnşaat'ın birlikte hayata geçirdiği projede rezidans bloğu dışında kalan 5 blok 15 katlı tasarlandı. Projede toplam 417 konut yer alıyor. Projedeki 5 blok hemen teslim ediliyor. 



Real İstanbul projesi, Bağcılar-Kabataş tramvay hattında Zeytinburnu durağında yer alıyor. Projeye ayrıca metrobüsle de ulaşılıyor. Proje metrobüsün Zeytinburnu ve Merter durağından ulaşım sağlanacak şekilde konumlandırıldı. Ayrıca metroyla da ulaşım sağlanıyor. 


Adres: Prof. Dr. Turan Güneş Cad. E5 Yanyol 34025 Merter / İstanbul

Telefon: 0212 416 90 40

Fax : 0212 416 99 22

http://www.realistanbul.com.tr/exclusive/ 


Kübra GENÇ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön