26 / 04 / 2024

Real İstanbul Exclusive satılık daire fiyatları!

Real İstanbul Exclusive satılık daire fiyatları!

Firma: Türköz İnşaat, İttifak İnşaat,Oliv Yapı

Proje: Real İstanbul

Satış süreci devam eden Real İstanbul Exclusive satılık daire fiyatları ile ilgili ayrıntılı bilgi almak için haberimizi inceleyebilirsiniz...




41 bin metrekare inşaat alanına sahip olan  Real İstanbul  Exclusive projesi Türköz İnşaat, İttifak İnşaat, Oliv Yapı 'nın ortak girişimi ile inaş ediliyor.  5 blok halinde yükselen ve çerisinde 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tiplerinin yer aldığı  Real İstanbul Exclusive satılık daire fiyatları haberimizin devamında veriliyor. 


Bloklarının 15'er kattan meydana gelecek şekilde tasarlandığı Real İstanbul Exclusive projesindeki  2 oda 1 salon daireler 110 metrekare ile 128 metrekare arasında değişiyor. Projedeki  3 oda 1 salon daireler ise 166 metrekare alana sahip. Real İstanbul Exclusive satılık daire fiyatları şöyle: 


Real İstanbul Exclusive satılık daire fiyatları: 


Real İstanbul Exclusive satılık daire fiyatları 'na göre 2 oda 1 salon evlerin fiyatları 700 bin liradan, 3 oda 1 salon evlerin fiyatları ise 1 milyon 200 bin liradan başlangıç gösteriyor. 


Real İstanbul Exclusive satılık daire fiyatları!


Real İstanbul Exclusive ödeme planına göre daire tutarının yüzde 75'ine kadar banka kredisi kullanarak daire sahibi olmak mümkün. 



Lokasyon olarak metrobüs, tramvay, metro gibi temel ulaşım yollarına yakın konum da yer alan Real İstanbul Exclusive teslim tarihi bilgisi şu şekilde: 


Real İstanbul Exclusive teslimleri 2013 yılının Mart ayından beri yapılıyor.



Real İstanbul Exclusive ulaşım: 


Real İstanbul Exclusive adres Prof. Dr. Turan Güneş Cad. E5 Yanyol 34025 Merter / İstanbul


Real İstanbul Exclusive telefon: 0212 416 90 40


 Real İstanbul Exclusive satılık daire fiyatları!



Web: http://www.realistanbul.com.tr

Telefon: 0212 416 90 40

Gülay ODABAŞI/Emlakkulisi.com



projeye sor



Geri Dön