20 / 04 / 2024

Real İstanbul Rezidans vaziyet planı!

Real İstanbul Rezidans vaziyet planı!

Firma: Türköz İnşaat, İttifak İnşaat,Oliv Yapı

Proje: Real İstanbul

Türköz İnşaat, İttifak İnşaat, Oliv Yapı tarafından yükselen Real İstanbul Rezidans vaziyet planı projeyi bütün olarak görmek isteyenler için paylaşılıyor...




Real İstanbul projesi Türköz İnşaat, İttifak İnşaat, Oliv Yapı 'nın ortak girişimi ile hayata geçiriliyor. 41 bin metrekare inşaat alanına sahip olan  Real İstanbul  projesinde satış süreci devam ediyor. Real İstanbul Rezidans projesinde 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tipleri yer alıyor. 


Real İstanbul Rezidans 'ta yer alan  2 oda 1 salon daireler 110 metrekare ile 128 metrekare arasında değişirken, 3 oda 1 salon daireler ise 166 metrekare alana sahip olacak şekilde tasarlandı. 5 blok halinde yükselen Real İstanbul Rezidans projesinin blokları 15 katlı olarak tasarlandı. Real İstanbul Rezidans vaziyet planı görüntüsü haberimizin devamında yer alıyor. 


Real İstanbul Rezidans daire fiyatları: 


Real İstanbul Rezidans projesindeki  2 oda 1 salon dairelerin fiyatları 700 bin liradan, 3 oda 1 salon dairelerin fiyatları ise 1 milyon 200 bin liradan başlıyor.  



Real İstanbul Rezidans ödeme bilgileri 'ne göre projede banka kredili ödeme yapılarak daire sahibi olunabiliyor. Projede tutarın yüzde 25'i peşinat olarak ödendikten sonra kalan miktar için kredi kapsamında vadelendirme yapılabiliyor. 



Projeyi bütün olarak görmek isteyenler için Real İstanbul Rezidans vaziyet planı şöyle: 


Real İstanbul Rezidans vaziyet planı 


Real İstanbul Rezidans vaziyet planı!


Real İstanbul Rezidans projesi sahil yolu, E5, Havalimanı, metrobüs, tramvay, metro gibi temel ulaşım yolları ve araçlarına olan mesafesi ile ulaşımı kolaylaştırıyor.




Web: http://www.realistanbul.com.tr

Telefon: 0212 416 90 40

Gülay ODABAŞI/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön