28 / 03 / 2024

Real Merter peşinatsız ödeme avantajı!

Real Merter peşinatsız ödeme avantajı!

1+1, 2+1 ve 3+1 seçenekleri ile 248 daireyi de barındıran Real Merter peşinatsız ödeme avantajı devam ediyor. Projede 120 aya kadar vadelendirme yapılıyor..



Real Merter projesi hakkında detaylı bilgi için tıklayın.


İstanbul'un yükselen değeri Real Merter, “Toptan Tekstil AVM” anlayışıyla tekstil dünyasının yeni cazibe merkezi olmaya aday! Tüm tekstil toptancıları ve perakendecilerini modern, estetik bir merkezde bir araya getirecek olan proje, oldukça karlı bir yatırım imkanı sunuyor. Şehrin tam merkezinde yer alan benzersiz lokasyonu ve yenilikçi mimari yapısıyla kısa sürede bölgenin çehresini değiştirecek  olan proje iş sahipleri ve yatırımcıların ilgisini çekmeye devam ediyor. 22.422 m2’lik, 155 mağazalık “Toptan Tekstil AVM” alanı, akıllı mağaza yerleşimi, ferah tasarımı ve ulaşım rahatlığı sağlayan lokasyonu sayesinde Real Merter, tekstil dünyasını karmaşık yapısından kurtararak düzen ve organizasyon kolaylığının sağlayacağı verimlilikle buluşturuyor. Geniş park ve depo olanakları, yükleme-indirme kolaylığı, ulaşım imkanları, bir arada olmanın sağlayacağı artı değer ve fuarlardan satış organizasyonlarına kadar her aşamada destek olan profesyonel  yönetim anlayışı sayesinde Real Merter tekstil dünyasında karlılığın adı olacak...


Bulunduğu lokasyon ile adından sıkça söz ettiren Real Merter, gerçek anlamda iş ve yaşamı buluşturan benzersiz bir proje olma özelliği taşıyor. 155 mağazalık “Toptan Tekstil AVM” alanının yanında, 1+1, 2+1 ve 3+1 seçenekleri ile 248 daireyi de barındıran proje, bölgedeki yaşamın standartlarını yeniden belirleyecek... Nisan 2017'de yaşamın başlayacağı Real Merter, ‘’ 0’’ peşinatlı satış kampanyası, 0,42 ’den başlayan oranlar  ve 120 aya kadar  vade seçenekleriyle  benzersiz bir projeyi, benzersiz maliyetlerle sunuyor...


Estetik mimarisi, sosyal imkanları, şehrin merkezine nefes aldıran yaşam alanları ve modern teknolojinin tüm imkanlarını kullanan mühendislik anlayışıyla Real Merter, karlı bir yatırım olmanın çok ötesinde, bir prestij projesi olarak ön plana çıkıyor.


Çok yakın bir tarihte dükkanların kiralanmasına başlanacak olan projede sona doğru geliniyor. Maliyet ve karlılık avantajlarıyla iş dünyası ve yatırımcıların odağındaki projede, sınırlı sayıda konut ve dükkan satışa açılmış durumdadır. 


Şimdiden fiyatını katlayan sınırlı sayıda konut ve dairelerden başlangıç fiyatlarıyla karlı bir yatırıma adım atmanın tam zamanı!


www.realmerter.com

444 48 51





Geri Dön