25 / 04 / 2024

Real Merter Projesi basın toplantısı ile tanıtıldı!

Real Merter Projesi basın toplantısı ile tanıtıldı!

Oliv Yapı ve Vizyon Art Yapı ortaklığı tarafından hayata geçirilmekte olan Real Merter projesi bugün gerçekleştirilen basın toplantısı ile lanse edildi..



10 bin metrekarelik arsa üzerinde Oliv Yapı ve Vizyon Art Yapı ortaklığı tarafından inşa edilmekte olan Real Merter projesinin bugün gerçekleştirilen basın toplantısı, Oliv Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Dokumacı, KDM Danışmanlık Yönetim Kurulu Başkanı Murat İzci, Vizyon Art Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Salih Mısırlıoğlu ve Vizyon Art Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Naci Kesik’in ev sahipliğinde yapıldı.

 

Bölgenin ilk kentsel dönüşüm projesi olan ve yaklaık  130 milyon liralık yatırımla yükselen Real Merter projesinde 255 adet konut ile 155 adet ticari birim bulunuyor. Sosyal donatı alanlarının da yer aldığı Real Merter projesinde 1200 araç kapasiteli otopark alanı ve geniş yeşil alanlar da mevcut.

 

Konutların metrekare birim fiyatlarının 4.600 TL ve 5.500 TL civarında olduğu Real Merter projesinde kısa süre içinde yüzde 10 - 15 fiya artışına gidilecek. Ticari birimlerde metrekare birim fiyatlaırnın 7.000 TL'den 20.000 TL'ye kadar değiştiği Real Merter projesinde bağımsız birimlerin 12-15 yıl içinde kendini amorti etmesi bekleniyor. 2017 yılının Haziran ayında teslim edilmesi taahhüt edilen Real Merter projesinin 2016 yılı sonunda tamamlanarak teslim edilmesi planlanıyor.


Star


Haber Yeni Şafak Gazetesi'nde şöyle yer aldı;


Dev markalar bir çatıda olacak İstanbul Merter bölgesinin ilk kentsel dönüşüm projesi olan Real Merter'de satışlar başladı. 2017 de tamamlanacak proje, sektöre Toptan Tekstil AVM' kavramıyla yeni soluk getiriyor. 

Toptan Tekstil AVM konsepti ile İstanbul Merter'e, yeni bir yaşam merkezi kuruluyor.

 

Oliv Yapı ve Vizyon Art Yapı ortaklığıyla gerçekleştirilen Real Merter projesi, bölgenin yeni cazibe ve buluşma merkezi olmaya aday. Projenin; yıllık yaklaşık 3 milyar dolar ticaret hacmi bulunan Merter bölgesine önemli bir katma değer sağlaması bekleniyor. 


TEKSTİL TOPTANCILARI BİR ARADA OLACAK 

Toptan Tekstil AVM kavramı ile yurt içi ve yurt dışı fuarlarda da tanıtılacak olan Real Merter'in; bölgeye yeni bir potansiyel kazandırması planlanıyor. 

Tekstil toptancılarını bir araya getirecek olan Real Merter, Merter'de sokak araları ve karmaşa yerine geniş alanlarda düzenli mağazaları, organize yerleşimi, şık showroomları, 800 araçlık otoparkı, mal kabul alanları ve eklentili depo alanlarıyla sektörde önemli bir değişim de sağlıyor. 


130 MİLYON TL'LİK YATIRIM 

Real Merter'de hazır giyimin yanı sıra iplikçiden düğmeciye, ayakkabıcıdan kumaşçıya kadar farklı kategorilerde toptan perakende mağazaları yer alacak. Mağazaların hem perakende hem toptan satış yapabileceği Real Merter'de aynca bankalar, noter, kargo şirketleri, restoranlar da bulunması planlanıyor. 14 bin 591 metrekare taban üzerine oturtulan proje; toplamda 98 bin metrekarelik inşaat alanına sahip. Yaşam alanları için 41 bin 422 metrekare alan ayıran ve 2017'nin ilk çeyreğinde tamamlanacak olan Real Merter projesinin toplam yatırım tutarı ise 130 milyon TL. 

Projenin rezidans bölümünde; büyüklükleri 66 -185 metrekare arasında değişen 1+1,2+1, 3+1 daireler yer alacak. 


Yenişafak



Haber Vatan Gazetesi'nde şöyle yer aldı;


İSTANBUL Merter'in merkezinde konumlanan ve bölgenin ilk kentsel dönüşüm projesi Real Merter'de satışlar başladı. Toplam 130 milyon TL'lik yatırımla hayata geçecek olan projede konutların yanı sıra tekstil sektörünün ilk ihtisas AVM'si de bulunacak. Oliv Yapı ve Vizyon Art Yapı ortaklığıyla gerçekleştirilen proje, Güngören Mimar Yalıya Baş Stadyumu yanında yer alıyor. 248 konut ve 155 adet toptan, perakende mağazasının yer aldığı proje 2017'de tamamlanacak. Real Merter'de 66 ile 185 metrekare arasında değişen 1+1,2+1,3+1 daireler yer alıyor. Projedeki metrekare satış fiyatları 4 bin 677 TL olarak belirlendi. Bölgedeki projeler incelendiğinde fiyatlar 6 bin TL civarında seyrediyor. Ticari üniteler 7 bin TL ile 16 bin 961 TL arasında değişiyor. 


Vatan


Haber Taraf Gazetesi'nde şöyle yer aldı;


Oliv Yapı ve Vizyon Art Yapı ortaklığı tarafından Merter tekstil sektörünü bir çatı altında toplamak amacıyla hayata geçirilen Real Merter projesinde büyüklükleri 66 metrekare ile 185 metrekare arasında değişen 1+1, 2+1 ve 3+1 tipindeki konutlar ve bir adet AVM yer alıyor. Projede 3+1 tipindeki dairelerin satışlan tamamlanırken, 1+1 daireler 338 bin lira ile 485 bin lira, 2+1 daireler ise 545 bin lira ile 725 bin lira arasında değişen fiyatlarla satışa sunuluyor. Projenin 2017'nin ilk aylannda teslim edilmesi planlanıyor. 


Real Merter'de peşin alımlarda yüzde 2 indirim veya vade farksız 12 ya da 15 ay taksitle ödeme seçenekleri bulunuyor. Ulaşım akslarının merkezinde yer alan Real Merter projesinin sosyal donatı alanlan arasında kapalı yüzme havuzu, sauna, buhar banyosu, spor alanları, çocuk oyun alanlan, dnilenme alanlan, fitness center, basketbol sahası, otopark ve güvenlik gibi imkanlar yer alıyor. 


Taraf


Geri Dön