25 / 04 / 2024

Real Merter'de metrekare fiyatı 4 bin 677 TL!

Real Merter'de metrekare fiyatı 4 bin 677 TL!

Tekstil dünyasının kalbinin attığı Merter'e ihtisas çarşısı geliyor. Türkiye'yi 'Toptan Tekstil AVM' konsepti ile tanıştıracak olan Real Merter toplam 130 milyon TL'lik yatırımla 2017 yılında hayata geçecek.



İstanbul Merter'in merkezinde konumlanan ve bölgenin ilk kentsel dönüşüm projesi olan Real Merter'de satışlar başladı. Toplam 130 milyon TL'lik yatırımla hayata geçecek olan proje tekstil sektörünün ilk ihtisas AVM'si olma özelliği taşıyor.


Oliv Yapı ve Vizyon Art Yapı ortaklığıyla gerçekleştirilen projenin tasarımı Tago Mimarlık’a ait.  Proje bugün gerçekleştirilen basın lansmanı ile yatırımcılara tanıtıldı.


Toplantıda konuşan Oliv Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Dokumacı, Real Merter projesinin  Merter bölgesinde yaşanan sorunları önemli ölçüde bitireceğini belirterek, 'Yıllık yaklaşık 5 milyar dolar ticaret hacmi olan Merter Merter'e dar geliyor. Trafik, araç park, mal giriş ve sevkiyat sıkıntısı ile dar geliyor. Bölge artık kendine yakışan projeleri hakediyor. Biz ve ortağımız Vizyon Art Yapı yaklaşık 30 yıldır bu bölgede ve İstanbul'da projeler üretiyoruz. Real Merter bölgenin ilk kentsel dönüşüm projesi olacak ' diye konuştu.


Real Merter de metrekare fiyatı 4 bin 677 TL!


Yatırımcı kazanacak

Projenin 2017 yılının ilk çeyreğinde tamamlanacağına dikkat çeken Dokumacı, 'Real Merter'de 155 mağaza ve 248 konut yer alıyor. Projemiz otoparkı, sosyal alanları ve ticari üniteleri ile Merter'e yeni bir vizyon katacak. Bu projede yeralan yatırımcılar proje tamamlandığında yüzde 80 oranında kazanç sağlayacak' dedi.


Projenin lokasyon olarak önemli bir yerde olduğunu kaydeden Dokumacı, '10 dakikalık lokasyonda; Havalimanı, TEM, E-5 gibi tüm lojistik ulaşım noktalarına ve Metro, metrobus, otobüs, minibüs gibi tüm toplu taşıma ağlarına da ulaşılabilir. Projeyi oluştururken tekstil sektörünün yetkilileri ile konuştuk. Onların isteklerini dikkate aldık. Çünkü projenin önemli bir kısmını yatırımcılardan ziyade tekstil firmalarına satmayı hedefliyoruz' dedi.


Pazarlama ve yönetim KDM'de

Projenin satış ve yönetim sürecini ise KDM Danışmanlık yapacak. Real Merter ile ihtisas AVM'leri konusunda farklı bir bakış açısı oluşturmak istediklerini kaydeden KDM Yönetim Kurulu Başkanı Murat İzci, 'Türkiye'de ihtisas AVM'leri konusunda önümüzde örnekler var. Fakat bunların çoğunda başarılı olunamadı. Bunun sebebi insanları alıştığı bölgelerden farklı noktalara götürmeleriydi. Fakat Real Merter'i biz tekstilin kalbi olan Merter'de yapıyoruz. Yani Merter'e rağmen değil Merter ile birlikte bir proje gerçekleştiriyoruz' diye konuştu. 


Türkiye'de AVM yatırımları konusunda hala gidilecek yol olduğunu belirten İzci, şunları söyledi: 'Türkiye'de  AVM yatırımları belli lokasyanlarda toplanmış durumda. Önümüzdeki dönemde yatırımların büyük bir kısmı Anadolu yakasında olacak. Sadece Ataşehir bölgesine 250 bin metrekare ilave olacak. AVM konusunda eksik olsa da farklılaşma olmak zorunda. Bizde bu konuda yeni arayışlar içindeyiz. Real Merter de ihtisas çarşısı olma özelliğiyle diğer AVM'lerden ayrılıyor.' 


Real Merter de metrekare fiyatı 4 bin 677 TL!


Metrekaresi 4 bin 677 TL

Real Merter projesinin yatırımcılara kazandıracağına dikkat çeken İzci, 'Metrekare satış fiyatlarımız 4 bin 677 TL. Bölgedeki projeler incelendiğinde fiyatlar 6 bin TL civarında. Ticari üniteler ise 7.016 TL ile 16 bin 961 TL arasında değişiyor' dedi.


Farklı özelliklerde zengin seçenekler;

Sadece tekstil dünyasını değil, bölgedeki yaşam standartlarını da değiştirmeye hazırlanan Real Merter, farklı yaşam olanakları da sunuyor. Proje; 14.591 m2 taban üzerine 98.000 m2 inşaat alanına sahip. Real Merter’de modern mimariyi son teknoloji ile buluşturan ve büyüklükleri 66 m2 – 185 m2 arasında değişen 1+1, 2+1, 3+1 daireler yer alacak. Real Merter, bulunduğu konumdaki trafik sıkıntısına da son verecek; Havalimanı’na 10 dakika, E-5 Karayolu’na 5 dakika, TEM Otoyolu’na 5 dakika. Ayrıca; Metro, metrobüs ya da otobüs minibüs gibi toplu taşıma araçlarına yürüme mesafesinde olan “REAL MERTER”de araç bir zaruret olmaktan da çıkıyor. Ayrıca 800 araçlık otopark kapasitesiyle burada yaşayanların hayatını kolaylaştıracak



Web: www.realmerter.com





Haber Yeni Şafak Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...


Toptan Tekstil AVM konsepti ile Merter'e, herkesin kazanacağı yeni bir yaşam merkezi geliyor… Real Merter'de satış başlıyor. Güngören, Mimar Yahya Baş Stadyumu yanında yer alan projede; toplam 248 konut ve 155 adet 'toptan, perakende mağazası yer alıyor. 2017'de tamamlanacak Real Merter, sektöre 'Toptan Tekstil AVM ' kavramı ile yeni bir soluk getiriyor.


Değeri hergün artan bir lokasyon da yer alan REAL MERTER, bölgenin yeni cazibe ve buluşma merkezi olmaya aday. Proje; yıllık yaklaşık 3 milyar dolar ticaret hacmi bulunan Merter bölgesinin, katma değerini daha da arttıracak. Toptan Tekstil AVM kavramı ile yurt içi ve yurt dışı fuarlarda da tanıtılacak olan REAL MERTER; bu sayede bölgeye yeni bir potansiyel kazandıracak.

Tekstil toptancılarını bir araya getirecek olan REAL MERTER, Merter'de sokak araları ve karmaşa yerine geniş alanlarda düzenli mağazaları, organize yerleşimi, şık showroomları, 800 araçlık otoparkı, mal kabul alanları ve eklentili depo alanlarıyla sektörde önemli bir değişime de imza atıyor.


130 Milyon TL'lik yatırım


2017 yılı ilk çeyreğinde tamamlanacak olan REAL MERTER projesinin toplam yatırım tutarı ise 130 milyon TL.

Oliv Yapı ve Vizyon Art Yapı ortaklığıyla gerçekleştirilen projenin tasarımı Tago Mimarlık'a ait. Real Merter'de hazır giyimin yanı sıra iplikçiden düğmeciye, ayakkabıcıdan kumaşçıya kadar farklı kategorilerde toptan perakende mağazaları yer alacak. Mağazaların hem perakende hem toptan satış yapabileceği Real Merter'de ayrıca bankalar, noter, kargo şirketleri, restoranlar da bulunması planlanıyor.


Yaşam alanları için 41.422m2 alan ayıran REAL MERTER içinde ayrıca çocuk oyun parkları, süs havuzları, yürüyüş parkurları, spor sahaları, sauna, buhar odaları, market, kuaför ve fitness merkezi ve yüzlerce farklı çeşit bitkiden oluşan peyzaj çalışması gibi sosyal yaşam alanları da faaliyet gösterecek.


Farklı özelliklerde zengin seçenekler;


Sadece tekstil dünyasını değil, bölgedeki yaşam standartlarını da değiştirmeye hazırlanan Real Merter, farklı yaşam olanakları da sunuyor. Proje; 14.591 m2 taban üzerine 98.000 m2 inşaat alanına sahip.

Real Merter'de modern mimariyi son teknoloji ile buluşturan ve büyüklükleri 66 m2 – 185 m2 arasında değişen 1+1, 2+1, 3+1 daireler yer alacak.


Ulaşım çok kolay;

Real Merter, bulunduğu konumdaki trafik sıkıntısına da son verecek;

Havalimanı'na 10 dakika,

E-5 Karayolu'na 5 dakika,

TEM Otoyolu'na 5 dakika,

Ayrıca; Metro, metrobüs ya da otobüs minibüs gibi toplu taşıma araçlarına yürüme mesafesinde olan “REAL MERTER"de araç bir zaruret olmaktan da çıkıyor. Ayrıca 800 araçlık otopark kapasitesiyle burada yaşayanların hayatını kolaylaştıracak.


Herşey İçinde;


Bünyesinde pek çok farklılık barındıran REAL MERTER; satış avantajları noktasında da yatırımcıların yanında yer alıyor. Proje de yer almak isteyen yatırımcılara sunulan avantajlar içinde; kat irtifak masrafları, vergiler, tapu alım harçları, DASK, doğalgaz, su abonelikleri yer alıyor.

Satış, kiralama ve yönetim KDM Danışmanlık'ta;

Sürdürülebilir yönetim anlayışı ilkesi ile hareket eden REAL MERTER; hem konut hem de ticari ünitelerin satış sürecinde ise; Murat İzci'nin ortağı olduğu KDM Danışmanlık tarafından temsil edilecek. 20 yıllık deneyimi ile KDM Danışmanlık; konut, avm, perakende sektöründe başarı grafiğini her geçen gün yükseltiyor.


2008 Tarihinde kurulan KDM Avm danışmanlık Siirt'ten, Edirne' ye kadar toplamda 859.660 m2 kiralanabilir alana sahip 48 projeye hizmet verdi. KDM Avm danışmanlık 7 yıl içinde 30 projenin açılışını gerçekleştirmiş olup, Yurt dışında 6 projenin kiralama ve yönetim danışmanlığı üstlenmiştir.


Yeni Şafak




Haber Posta Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...


Merter'de 'Toptan Tekstil AVM' konseptinde inşa edilen Real Merter'de satışlar başladı. Oliv Yapı ile Vizyon Art Yapı işbirliğiyle hayata geçirilen proje, 130 milyon liralık yatırım değerine sahip. 1+1, 2+1 ve 3+1 dairelerin yer aldığı Real Merter'de teslimler ise 2017 yılında başlayacak. 

Proje hakkında bilgi veren Oliv Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Dokumacı, "Real Merter'de 155 mağaza ve 248 konut yer alıyor. Metrekare satış fiyatlarımız ise 4 bin 677 lira" diye konuştu. 



Posta




Haber Cumhuriyet Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...


İstanbul Merter'in merkezinde konumlanan ve bölgenin ilk kentsel dönüşüm projesi olan Real Merter'de satışlar başladı. Toplam 130 milyon TL'lik yatırımla hayata geçecek olan proje tekstil sektörünün ilk ihtisas AVM'si olma özelliği taşıyor. Oliv Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Dokumacı, "2017'nin ilk çeyreğinde tamamlanacak proje kapsamında 155 mağaza ve 248 konut yer alıyor" diye konuştu. 


Cumhuriyet



Haber Star Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


Oliv Yapı ve Vizyon Art Yapı ortaklığı tarafından hayata geçirilmekte olan Real Merter projesi bugün gerçekleştirilen basın toplantısı ile lanse edildi..


10 bin metrekarelik arsa üzerinde Oliv Yapı ve Vizyon Art Yapı ortaklığı tarafından inşa edilmekte olan Real Merter projesinin bugün gerçekleştirilen basın toplantısı, Oliv Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Dokumacı, KDM Danışmanlık Yönetim Kurulu Başkanı Murat İzci, Vizyon Art Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Salih Mısırlıoğlu ve Vizyon Art Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Naci Kesik’in ev sahipliğinde yapıldı.

 

Bölgenin ilk kentsel dönüşüm projesi olan ve yaklaık  130 milyon liralık yatırımla yükselen Real Merter projesinde 255 adet konut ile 155 adet ticari birim bulunuyor. Sosyal donatı alanlarının da yer aldığı Real Merter projesinde 1200 araç kapasiteli otopark alanı ve geniş yeşil alanlar da mevcut.

 

Konutların metrekare birim fiyatlarının 4.600 TL ve 5.500 TL civarında olduğu Real Merter projesinde kısa süre içinde yüzde 10 - 15 fiya artışına gidilecek. Ticari birimlerde metrekare birim fiyatlaırnın 7.000 TL'den 20.000 TL'ye kadar değiştiği Real Merter projesinde bağımsız birimlerin 12-15 yıl içinde kendini amorti etmesi bekleniyor. 2017 yılının Haziran ayında teslim edilmesi taahhüt edilen Real Merter projesinin 2016 yılı sonunda tamamlanarak teslim edilmesi planlanıyor.


Star




Haber Hürriyet Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı....


Türkiye'yi Toptan Tekstil AVM' konsepti ile tanıştıracak olan Real Merter toplam 130 milyon TL'lik yatılımla 2017 yılında hayata geçecek. Kentsel dönüşüm projesi olan Real Merter'de satışlar başladı. Oliv Yapı ve Vizyon Art Yapı ortaklığıyla gerçekleştirilen projenin tasarımı Tago Mimarlık'a ait. Oliv Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Dokumacı, Real Merter projesinin Merter bölgesinde yaşanan sorunları önemli olçude bitireceğini belirterek, "Yıllık yaklaşık 5 milyar dolar ticaret hacmi olan Merter Merter'e dar geliyor. Trafik, araç park, mal giriş ve sevkiyat sıkıntısı ile dar geliyor. Bölge artık kendine yakışan projeleri hakediyor. Biz ve ortağımız Vizyon Art Yapı yaklaşık 30 yıldır bu bölgede ve İstanbul'da projeler üretiyoruz. Real Merter bölgenin ilk kentsel dönüşüm projesi olacak' diye konuştu. Projenin 2017 yılının ilk çeyreğinde tamamlanacağına dikkat çeken Dokumacı, "Real Merter'de 155 mağaza ve 248 konut yer alıyor. Projemiz otoparkı, sosyal alanları ve ticari üniteleri ile Merter'e yeni bir vizyon katacak. Bu projede yer alan yatırımcılar proje tamamlandığında yüzde 80 oranında kazanç sağlayacak" dedi. Projenin satış ve yönetim sürecini ise KDM Danışmanlık yapacak. Real Merter projesinin yatırımcılara kazandıracağını söyleyen KDM Yönetim Kurulu Başkanı Murat İzci, "Metrekare saüş fiyatlarımız 4 bin 677 TL. 

Bölgedeki projeler incelendiğinde fiyatlar 6 bin TL civarında. Ticari üniteler ise 7 bin 16 TL ile 16 bin 961 TL arasında değişiyor" dedi. 


Hürriyet




Haber Yeni Şafak Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...


Dev markalar bir çatıda olacak İstanbul Merter bölgesinin ilk kentsel dönüşüm projesi olan Real Merter'de satışlar başladı. 2017 de tamamlanacak proje, sektöre Toptan Tekstil AVM' kavramıyla yeni soluk getiriyor. 


Toptan Tekstil AVM konsepti ile İstanbul Merter'e, yeni bir yaşam merkezi kuruluyor. Oliv Yapı ve Vizyon Art Yapı ortaklığıyla gerçekleştirilen Real Merter projesi, bölgenin yeni cazibe ve buluşma merkezi olmaya aday. Projenin; yıllık yaklaşık 3 milyar dolar ticaret hacmi bulunan Merter bölgesine önemli bir katma değer sağlaması bekleniyor. 


TEKSTİL TOPTANCILARI BİR ARADA OLACAK 

Toptan Tekstil AVM kavramı ile yurt içi ve yurt dışı fuarlarda da tanıtılacak olan Real Merter'in; bölgeye yeni bir potansiyel kazandırması planlanıyor. Tekstil toptancılarını bir araya getirecek olan Real Merter, Merter'de sokak araları ve karmaşa yerine geniş alanlarda düzenli mağazaları, organize yerleşimi, şık shovvroomları, 800 araçlık otoparkı, mal kabul alanları ve eklentili depo alanlarıyla sektörde önemli bir değişim de sağlıyor. 


130 MİLYON TL'LİK YATIRIM 

Real Merter'de hazır giyimin yanı sıra iplikçiden düğmeciye, ayakkabıcıdan kumaşçıya kadar farklı kategorilerde toptan perakende mağazaları yer alacak. Mağazaların hem perakende hem toptan satış yapabileceği Real Merter'de aynca bankalar, noter, kargo şirketleri, restoranlar da bulunması planlanıyor. 14 bin 591 metrekare taban üzerine oturtulan proje; toplamda 98 bin metrekarelik inşaat alanına sahip. Yaşam alanları için 41 bin 422 metrekare alan ayıran ve 2017'nin ilk çeyreğinde tamamlanacak olan Real Merter projesinin toplam yatırım tutarı ise 130 milyon TL. Projenin rezidans bölümünde; büyüklükleri 66 -185 metrekare arasında değişen 1+1,2+1, 3+1 daireler yer alacak. 



Yeni Şafak



Haber Ekonomist Dergisi'nde şu şekilde yer aldı;


Tekstil merkezi Merter'de son dönemde büyük bir dönüşüm yaşanıyor. Bu semtteki tekstilcileri aynı çatı altında toplayan kurumsal projeler giderek artıyor. Geçtiğimiz yıl açılan Platform Merter'in ardından, Merter'e toptan tekstil AVM'si konseptinde yeni bir AVM daha geliyor. RealMerter adı yerilen ve 150 mağazanın yer alacağı yeni AVM'de perakende satış da yapılacak. 


Tekstil ve hazır giyim sektörünün merkezlerinden biri olan Merter, yapılan hesaplara göre, 13,6 milyar dolarlık İstanbul hazır giyim ve konfeksiyon ihracatının yüzde 20'sini üstleniyor. İstanbul merkezli tekstil ihracatına yaklaşık 2 bin şirketiyle 3,5 milyar dolarlık katkı sağlayan Merter'in, Balkanlar'dan Arap Yanmadası'na, Afrika'dan Asya'ya kadar 50 ülkeden alıcısı var. Kumaştan aksesuara kadar tüm üretim aşamalarının yapılabildiği semtte, her gün 1 milyon yeni ürün raflara çıkıyor. Merter, günde 10 bine yakın da ziyaretçi alıyor. 


MERTER'İN DÖNÜŞÜMÜ 

Merter'de son dönemde önemli bir dönüşüm söz konusu. Mahalle ve sokak aralarındaki tekstil şirketleri, altyapı açısından donanıma sahip, otoparklı, modern ve birçok açıdan kendilerine avantaj sağlayan yapılara taşınıyor. Semtte, tekstil sektöründe faaliyet gösteren şirketleri aynı çatı altında toplayan organize yapılanmalar da artıyor. Bunların ilki Eroğlu Gayrimenkul ve Doğa Şehircilik tarafından Merter'de hayata geçirilen Platform Merter Fashion Park olmuştu. Geçtiğimiz yıl kapılarını açan Platform Merter, 20 bin metrekare alana yayılan büyüklüğü ile toptan tekstilin merkez üssü olma hedefiyle yola çıktı. Şimdi, aynı hedef doğrultusunda yeni bir proje daha yapılıyor. Oliv Yapı ve Vizyon Art Yapı ortaklığıyla hayata geçirilen RealMerter isimli proje, toptan tekstil AVM'si şeklinde tasarlanıyor. Bahçelievler, Güngören, Bağcılar ve Bakırköy sınırlarının bitiştiği noktanın tam ortasında konumlanacak olan AVM'nin bir yıl içinde faaliyete geçmesi planlanıyor.

 

150 MAĞAZA OLACAK 

RealMerter AVM, Merter'de Tekstilciler Caddesi'nin yakınında, Güngören Stadı'nın yanında konumlanıyor. E5, havalimanı, metrobüs, tramvay, metro gibi temel ulaşım yollarına ve araçlarına yakınlığıyla öne çıkacak olan AVM'nin tekstil dünyasına yeni bir yapı kazandırması bekleniyor. Düğmeden konfeksiyona ve Merter'den Laleli'ye kadar tekstil toptancılarını buluşturacak olan AVM, işbirliklerinden doğacak gücüyle sektörde sinerji yaratacak. Aradığı her ürün ve markayı aynı çatı altında bulabilme şansını yakalayan alıcıların da rahat alışveriş imkanına sahip olacağı öngörülüyor. 


20 bin metrekarenin üzerinde bir alana yayılacak olan dört katlı merkezde 150'nin üzerinde mağaza olacak. Bunun yanı sıra AVM'de kafeler, restoranlar, kargo şirketleri, bankalar ve noter de yer alacak. AVM'nin satış ve yönetimini KDM AVM Danışmanlık'ın üstleneceği biliniyor. Öte yandan projede konut bölümünün de bulunduğu belirtiliyor. 25 bin metrekarenin üzerinde bir alan da konutlara ayrılmış bulunuyor. 


Yatırım tutarı 600 milyon TL 

Temelleri 1989 yılında atılan Oliv Yapı, ağırlıklı olarak konut sahasındaki projeleriyle tanınıyor. Son olarak RealMerter projesini üstlenen şirket, yeni projesine ilişkin inşaat çalışmalarına beş ay önce başladı. Projenin 2017 Şubat ayında tamamlanmasını planladıklarını belirten Oliv Yapı'nın yönetim kurulu üyesi Osman Nuri Dokumacı, "Konut ve AVM'den oluşacak karma projemiz tamamlandığında 600 milyon TL'lik bir yatırım olacak. Henüz lansmanını yapmadık. Merter bölgesinde tekstil toptancılarının bir arada olup birbirlerine olumlu katkıları olacak böyle yapılara ihtiyaçları vardı. Bunu göz önünde bulundurarak yatırıma soyunduk. Lokasyon olarak son derece uygun bir konumda bulunan projemizin konut tarafıyla da iddialıyız" diyor. 


Ekonomist



Haber Cumhuriyet Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...


Real Merter projesı'nin yatırım değeri 130 milyon TL. Proje TAGO Mimarlığa ait. Ocak 2017'de teslim edilecek projenin Merter'e büyük değer katması bekleniyor. Sosyal alanlarıyla dikkat çeken proje tekstil sektörünün merceğinde.


Tekstil dünyasının kalbinin attığı Merter'e ihtisas çarşısı geliyor. Türkiye'yi 'Toptan Tekstil AVM' konsepti ile tanıştıracak olan Real Merter toplam 130 milyon TL'lik yatırımla 2017 yılında hayata geçecek. Merter'in ilk kentsel dönüşüm projesi olan Real Merter geçen hafta bir basın lansmanı düzenleyerek satışa başladı. Toplam 130 milyon TL'lik yatırımla hayata geçecek olan proje tekstil sektörünün ilk ihtisas AVM'si olma özelliği taşıyor. Oliv Yapı ve Vizyon Art Yapı ortaklığıyla gerçekleştirilen projenin tasarımı Tago Mimarlık'a ait. Oliv Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Dokumacı, projeyle ilgili olarak oldukça iddialı. Projenin Merter'in bir çok sorununa ilaç olacağını belirtiyor ve ekliyor; "Yıllık yaklaşık 5 milyar dolar ticaret hacmi olan Merter Merter'e dar geliyor. Trafik, araç park, mal giriş ve sevkıyat sıkıntısı ile dar geliyor. Bölge artık kendine yakışan projeleri hak ediyor. Biz ve ortağımız Vizyon Art Yapı yaklaşık 30 yıldır bu bölgede ve İstanbul'da projeler üretiyoruz. Real Merter bölgenin ilk kentsel dönüşüm projesi olacak' 


Yatırımcı kazanacak 

Proje 2017 yılının ilk çeyreğinde tamamlanacak. Real Merter'de 155 mağaza ve 248 konutla birlikte sosyal alanlar ve ticari üniteler de yer alacak. Oliv Yapı'nın projeyle ilgili olarak en büyük iddiasını ise Dokumacı açıklıyor: "Projenin sonunda yatırımcılar en az yüzde 80 kazaResepsiyon hizmeti nacak" Tahmin ediyorum ki bu iddanın en geçerli dayanağı lokasyon. Zira Real Mertepte 40 dakikalık lokasyonda; havalimanı, TEM, E-5 gibi tüm lojistik ulaşım noktalarına ve metro, metrobüs, otobüs, minibüs gibi tüm toplu taşıma ağlarına da ulaşılabilir. 


Metrekaresi 4 677 TL 

Real Merter projesinin yatırımcılara kazandıracağına dikkat çeken firma sahibi, 'Metrekare satış fiyatlarımız 4 bin 677 TL. Bölgedeki projeler incelendiğinde fiyatlar 6 bin TL civarında. Ticari üniteler ise 7.016 Projenin dikkat çeken ölüklerinden biri. 

TL ile 16 bin 961 TL arasında değişiyor" dedi. 


Zengin seçenekler 

Proje; 14.591 m2 taban üzerine 98.000 m2 inşaat alanına sahip. Real Merter'de modern mimariyi son teknoloji ile buluşturan ve büyüklükleri 66 m2 — 185 m2 arasında değişen 1 + 1,2+1,3+1 daireler yer alacak. 


Cumhuriyet



Geri Dön