26 / 04 / 2024

Realty-TR 250 franchise ofis sayısına ulaşmayı hedefliyor!

Realty-TR 250 franchise ofis sayısına ulaşmayı hedefliyor!

NY Estate isimli siteyi kuran Fatih Elibol, şimdi de Türkiye'de kurduğu Realty-TR ile Türkiye ve dünyada gayrimenkul danışmanlığı yapıyor. Realty-TR 250 franchise ofis kurmayı hedefliyor..



Amerika'daki New York Üniversitesi'ne eğitim için gittiğinde ev bulmakta zorlanan, daha sonra internet üzerinden bu ülkede ev arayan öğrencilerin hayatını kolaylaştıracak NY Estate isimli siteyi kuran Fatih Elibol, şimdi de Türkiye'de kurduğu Realty-TR ile Türkiye ve dünyada gayrimenkul danışmanlığı yapıyor. 


Geliştirdiği projelerle ABD'nin en büyük gayrimenkulcülerinden olan Donald Trump'ın şirketinde yedi yıl görev yapan Elibol "İnsanların yaşadığı sıkıntıları göz önüne alarak emlak işi yapıyoruz" diye konuştu. 

'En verimli sistem' Elibol, şunları söyledi: "Dünyanın dört bir yanında ofislerimiz var. Yabancı ülkelerde ev almak isteyenlere veya Türkiye'de ev almak isteyen yabancılara güvenilir bir hizmet sunuyoruz." 28 ülkede 32 ofisleri bulunduğunu ve güvenilir bir organizasyon olduklarını belirten Elibol, "İstanbul'da da Bostancı ve Ataşehir'de franchise sistemiyle ofisler açacağız. Bunu Türkiye'nin her iline yaymayı hedefliyoruz. 

Dünyanın en verimli gayrimenkul franchising sistemini hayata geçirdik. 


Ar-Ge çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Üç yıl içinde 250 franchise ofisi hedefliyoruz" dedi. Realty-TR Uluslararası Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık Şirketi'nin ofislerinin geçen yıl gerçekleştirdiği toplam cironun 58.2 milyon dolar olduğu belirtildi. Ofislerden üç yıllık franchise bedeli olarak 10 bin dolar talep edildiği ifade edildi. 


Posta


Geri Dön