25 / 04 / 2024

Realty World, İzmir Torbalı'da ofis açtı!

Realty World, İzmir Torbalı'da ofis açtı!

Dünyanın en çok bilinen gayrimenkul markası olan Realty World artık İzmir Torbalı'da. Uzun yıllardır emlak sektöründe hizmet veren Ahmet Demir, Realty World ile ilçede hizmet verecek.



Kuşkusuz inşaat sektörünün en hızlı olduğu bölgelerin başında gelen Torbalı gün geçtikçe artan değeri ile birçok sektörün ve yatırımcının da dikkatini çekmekte. Artan nüfusu ve gelişen yapısıyla yatırımcılar için cazip kent haline dönüşen Torbalı, özellikle emlak ve gayrimenkul sektöründe çok hızlı bir şekilde büyüyor. Hizmete giren markalardan biri de Realty World Life Gayrimenkul oldu. Dünyanın en çok bilinen gayrimenkul markası olan Realty World Life Gayrimenkul Torbalı'daki ofisini geçtiğimiz haftalarda hizmete açtı. 


ULUSLAR ARASI HİZMET STANDARDI 


1973'de ABD'de kurulan Realty World, 2005'de Türkiye gayrimenkul pazarlama sektöründeki yerini aldı. Realty World, Türkiye'de inşaat sektörünün önde gelen şirketlerinden Garanti Koza Grubu'nun bünyesinde bulunmaktadır. Realty World Türkiye, 2006, 2007 ve 2008'de Realty World'ün bulunduğu ülkeler arasında en hızlı büyüyen marka ödülünün sahibi olmuştur. Garanti-Koza, profesyonel gayrimenkul hizmetlerine gereksinim duyan ve bunu hak eden Türkiye insanına daha da iyi hizmet vermek için kendi bünyesindeki ofislerin ve Gayrimenkul Danışmanlarının gelişimi için sürekli yatırım yapmaktadır. Torbalı'da 12 senedir aktif olarak satış pazarlama ve 3 senedir gayrimenkul danışmanlığı yapan Ahmet Demir tarafından Torbalı'ya kazandırılan Life Gayrimenkul. Realty World'ün uluslararası düzeyde belirlediği hizmet standartlarını esas almıştır. 


YENİLİKÇİ, İNSAN ODAKLI, BİLGİYE DAYALI HİZMET 

Torbalı'da, 'En Yenilikçi Gayrimenkul Danışma Merkezi' olmayı hedefleyen Life Gayrimenkul, insan odaklı. kurumsal, bilgiye dayalı, sürekli gelişimi hedefleyen, teknolojiyi üst düzeyde kullanan, yaratıcı iş yapma anlayışına sahip olarak çalışacaktır. 


Ahmet Demir: "Life Gayrimenkul olarak, çalıştığımız bölgelerdeki gayrimenkul sahiplerine ve bu bölgelerde gayrimenkul arayan kişilere en doğru ve en hızlı hizmeti verme amacıyla var gücümüzle çalışacağız. Uzman olduğumuz bölgelerdeki gayrimenkuller hakkında kapsamlı bilgiyi, gayrimenkul sahiplerine konut ve işyerlerini en doğru şekilde değerlendirip pazarlayabilecek verileri sunacağız. Bölgede gayrimenkul arayanlar müşterilerimiz ise kapı kapı dolaşmadan her türlü bilgiyi ofisimizden kapsamlı bir şekilde cdincbilecekler" diye konuştu. 


GÜVENE DAYALI HİZMET 

Life Gayrimenkul Brokerı Ahmet Demir: "Emlak işi güven ister, tecrübe ister. Realty VVorld olarak biz tüm dünyada hizmet standartlarımızı hep bu anlayışa göre belirledik. Realty World Pazarlama Sistemimiz ile müşterilerimize hızlı ve verimli hizmet vermeyi sağlıyoruz. Analiz metodlarımız ile müşterilerimizin ihtiyaçları, uzmanlarımız tarafından en doğru şekilde belirlenir, en yüksek ekonomik faydayı sağlayacak fiyatla, en kısa zamanda değerlendirilir" şeklinde konuştu. 




Gökhan YALKALK/Büyük Torbalı Gazetesi


Geri Dön