25 / 04 / 2024

REC, İstanbul'da da ofis açma kararı aldı!

REC, İstanbul'da da ofis açma kararı aldı!

REC, İstanbul'da da ofis açma karan aldı. Türkiye'deki ilk ofisini 2010 yılında izmir'de açan REC, binaların teknik değerlemesi, varlık ve maliyet yönetimi konularında uzman ekibiyle hizmet veriyor




 İnşaat sektörü yabancıların ilgisini çekmeye devam ediyor. Yabancılar Türkiye'ye sadece arsa ve gayrimenkul almak için değil, teknik mühendislik hizmetleri vermek için de geliyor. 

Gayrimenkul firmaları için teknoloji alanında danışmanlık hizmetleri veren Alman gayrimenkul danışmanlık şirketi REC, İstanbul'da da ofis açma karan aldı. Türkiye'deki ilk ofisini 2010 yılında İzmir'de açan REC, binaların teknik değerlemesi, varlık ve maliyet yönetimi konularında uzman ekibiyle hizmet veriyor. 2013 yılında Avrupa'da ve Rusya'da toplam 3.7 milyon metrekare gayrimenkulün kalite kontrollerini yapan REC, 700 taşınmazın denetimini yapmış ve yönetmiştir. Nişantaşı'nda temsilcilik ofisini açan REC'İn Türkiye Sorumlusu Sibel Karaoğlan oldu. 

REC'in kurucu ortağı ve Genel Müdürü Jens Dehnbostel, İstanbul'da bir temsilcilik ofisi açarak, genişleme karan aldıklarını söyledi. Dehnbostel, "Frankfurt'ta yaşayan Türk kökenli,teknoloji uzmanlarımızla ve bilgi birikimimizle sinerji yaratmak istiyoruz. Türkiye'deki ofis, alışveriş merkezi ve çok amaçlı gayrimenkul sektörünün büyüme potansiyeline gore hazırlık yaptık" dedi. 



Gözlem


Geri Dön