24 / 04 / 2024

Recep Altepe: Bursa’nın her köşesinde büyük bir dönüşüm yaşanıyor!

Recep Altepe: Bursa’nın her köşesinde büyük bir dönüşüm yaşanıyor!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Mudanya İlçesi’ne bağlı Esence Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya geldiği iftar programında, “Büyükşehir Belediyesi ile Bursa’nın her köşesinde büyük bir dönüşüm yaşanıyor” dedi.




Ramazan ayında her akşam farklı bir ilçede ve farklı bir mahallede vatandaşlarla bir araya gelen Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Büyükşehir Belediyesi bürokratlarıyla birlikte Mudanya İlçesi’nin Esence Mahallesi’nde Eşkel sahilinde gerçekleştirilen iftar programına katıldı.

Başkan Altepe, Esence’de yaklaşık bin kişinin orucunu aynı sofrada açtığı iftarda 11 ayın sultanı Ramazan’ın rahmet ve bereketi ayı olduğunu söyledi. Bursa’ya hizmet etmenin kendisi için büyük onur olduğunu söyleyen Başkan Altepe, “Ecdat yadigarı ve ruhaniyetli bir şehir olan Bursa’da yaşamaktan dolayı çok şanslıyız. Türkiye’nin her yerinde olduğu gibi Bursa’da da hızlı bir kalkınma var. Türkiye, dünyanın parlayan yıldızlarından biri ve Bursa da Türkiye’de yaşam kalitesi en iyi olan şehirlerin başında geliyor” diye konuştu.


“Büyükşehir’in farkı Eşkel’de de hissediliyor”

Ülkede istikrarın devam etmesinden yana olduklarını ifade eden Başkan Altepe, “Birlik ve beraberliğimizi sonuna kadar sürdüreceğiz. Büyükşehir Belediyesi olarak Bursa’nın her köşesine en iyi ve en kaliteli hizmetlerimizi ulaştırıyoruz. Yeni dönemde Mudanya’da da, Karacabey’de de Eşkel’de de hizmetlerimizi gerçekleştireceğiz. Eşkel’de de Büyükşehir’in farkı hissediliyor. Bursa´nın her köşesinde Büyükşehir Belediyesi ile büyük dönüşüm yaşanıyor” dedi.

Başkan Altepe, Bursa’nın sahilleriyle de öne çıkacağını ifade ederek, kentte kırsalın kalkınmasına önem verdiklerini hatırlattı. Başkan Altepe, iftarın ardından vatandaşlarla sohbet etti, mahalle sakinlerinin sıkıntılarını dinledi. Vatandaşlar da Başkan Altepe ile birlikte oruçlarını açmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyleyerek her zaman yanlarında olduğunu hissettiren Altepe’ye teşekkür etti.



Bursa Büyükşehir Belediyesi


Geri Dön