25 / 04 / 2024

Recep Altepe: İnşaat alanında Çin ile yarışıyoruz!

Recep Altepe: İnşaat alanında Çin ile yarışıyoruz!

Bursa İnşaat Fuarını gezen Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, "İnşaat sektöründe dünyada Çin ile yarışıyoruz. Türkiye olarak önemli gücümüz var ve bu artık şehirlerde de iyice hissedilmeye başladı. " diye konuştu.



Ekonomik alanda da büyük bir kalkınma olduğunu ve bunun da inşaat sektörüne yansıdığım anlatan Altepe Bursa'da güvenli yapıların inşa edilmesini yıllardır desteklediklerini hatırlatarak "Bursa'da her alanda hem güvenli yapılar hem de estetik açıdan da şehre değer katan inşaatlar inşaat firmaları tarafından yapılıyor. 


Binaların sağlıklı ve güvenli olması konusunda vatandaşlar da artık bilinçlendi. Vatandaş gayrimenkul alırken yapıların güvenliğini detaylıca sorguluyor. Bu da firmaların daha titiz ve güvenli çalışmalarına sebep oluyor" diye konuştu. 


SUNUMLAR GÜZEL 


Binalarda kullanılan malzeme ve imalatlarda kalitenin arttığına da işaret eden Başkan Altepe "Fuarda ulusal ve uluslar arası yapı ve inşaat firmaları ile Bursa'nın değişik alanlarında inşaat yapan firmalar da yapılarından örnekleri sergiliyor, sunumlar da güzel" şeklinde konuştu. 


ÖNEMLİ GÜCÜMÜZ VAR 


Türkiye'nin büyük mesafe aldığım anlatan Altepe, "İnşaat sektöründe dünyada Çin ile yarışıyoruz. Türkiye olarak önemli gücümüz var ve bu artık şehirlerde de iyice hissedilmeye başladı. 

Şehirler kabuk değiştiriyor. Belediyeler hareket halinde. 

Büyükşehir Belediyesi olarak her dokunduğumuz noktaya kaliteyi getiriyoruz. 

Bir tarihi eser restore edilirken bile kentsel dönüşüm yapıyor oluyorsunuz" dedi. 


A Gazete


Geri Dön