26 / 04 / 2024

Recep Atakaş'tan Hatay'a yeni okul!

Recep Atakaş'tan Hatay'a yeni okul!

Hatay İskenderunlu İşadamı Recep Atakaş, Kırıkhan ilçesinde 20 yıl önce yaptırdığı Naim Atakaş A.L. Okulu binası yerine, 24 derslikli çok kapsamlı ve tam donanımlı modern bir okul yaptırıyor.



Hatay İskenderunlu İşadamı Recep Atakaş, dün Valilik'te buna dair hazırlanan protokole imzayı attı, okulu ise 1 yıl içinde tamamlayacağını belirtti. 


Vali Ercan Topaca, Devletin Hatay'da çok önemli eğitim yatırımları yaptığını, halen 56 okul inşaatının devam etmekte olduğunu ve yeni öğretim yılı ile birlikte 1000 dersliğin hizmete gireceğini kaydederken, "Hatay'da milli eğitim yatırımları önde, ancak yine de yetmiyor. Bu noktada hayırseverlerimizin destekleri çok önemli. 


Recep Atakaş da bunlardan biri. Kendisine teşekkür ediyorum" dedi. Hayırsever Recep Atakaş ise, çağımızda güçle olmanın bilgili olmaktan geçtiğini ve bilginin de eğitimle alınabileceğinin altını çizdikten sonra, "Ülkemizin her alanda üst seviyelere yükselmesi için eğitime destek verilmeli. Her şeyin başı eğitimdir. Proje çok güzel. Tam donanımlı bir okul yapıyoruz" dedi. Vali Topaca, tören sonunda Recep Atakaş a plaket verdi. 




Cemil YILDIZ/Antakya Gazetesi


Geri Dön