20 / 04 / 2024

Recep Tayip Erdoğan: Villam 7 milyon dolar değil!

Recep Tayip Erdoğan: Villam 7 milyon dolar değil!

Başbakan Erdoğan, Osmanlı saraylarını andıran villasının fiyatının 7 milyon dolar olmadığını söyledi



Başbakan Erdoğan, Osmanlı saraylarını andıran villasının fiyatının 7 milyon dolar olmadığını söyledi ve "iddia edilenin yansına satarım" dedi. Anlaşırsak villaya talibiz

Başbakan Tayyip Erdoğan, önceki gün katıldığı bir tv programında SÖZCÜ Gazetesi'nin villa haberini değerlendirdi... Erdoğan İstanbul Kısıklıdaki villasıyla ilgili aynen şunları söyledi:

• Günlerdir villa villa konuşup duruyorlar. Destek kıtaları da var. Onlar da zaten malum tipler. Hiç konuşmaya gerek yok. Çok açık ve net söylüyorum. Şurada bir tane gazetede resimler çekmişler. (SÖZCÜ'nün manşetinden söz ediyor)
• İnanır mısınız sadece dış kapı doğru, dış kapının dışındaki resimlerin hiç birinin oturduğum evin içiyle uzaktan yakından alakası yok. Ortak kullanılan havuzdan görüntüler almışlar.
• Kardeşimin oturduğu evden görüntü almış. Bunların hepsi getirilmiş, 'Erdoğan'ın oturduğu ev diye verildi. Onların da hiçbirinde alan musluk yok.
• Şu anda sizleri alsam, getirsem, oturduğum evi gezdirsem. Memnuniyetle gezdiririm. Gezdiğiniz zaman göreceksiniz normal evlerden farkı yok, sadece villa.
• Ayrıca villanın fiyatı 7 milyon dolar değil. (SÖZCÜ villanın değerinin 7 milyon dolar değil, 7 milyon lira olduğunu yazmıştı.)
• Bu konuda iddialıysalar, kardeşlerime söyleyeyim, yüzde 50'si ile istedikleri villayı rahatlıkla bunlara verir. Ben zaten kiradayım. Ama ben de ev sahibine söyleyeyim, o da o fiyatla rahatlıkla verir.
• Eğer dürüstseler, namusluysalar, mertseler 7'ye gerek yok, 3,5 milyon dolan versinler, kardeşlerim havada karada verirler. Ama bunlarda o yok...

SÖZCÜ, Başbakan Erdoğan'ın İstanbul Kısıklı'daki villasının fotoğraflarını yayınladı. Saray gibi villanın fiyati için "7 milyon lira" dedi.
Başbakan Erdoğan buna çok kızdı. Yandaş bir kanalda "Villayı yan fiyatına satarım" diyerek fiyatının yüksek olmadığını söy-lemeye çalıştı. Biz de SÖZCÜ olarak diyoruz ki, "Biz villaya yan fiyatı olan 3.5 milyon dolara talibiz. İçini görüp ekspertiz yaptırdıktan sonra fiyat için ma-saya otururuz.
Eğer anlaşırsak para bulma işlemlerine başlanz! Bunun için de devlet bankalarından mortgage kredisi talep ederiz. Tıpkı Ahmet Çalık'a Sabah ve atv için verilen kredi gibi, uygun şartlarda kredi isteriz. Kredi çıkarsa villavı seve seve 3.5 milyon dolara alırız.
Sözcü


Geri Dön