07 / 05 / 2024

Recep Tayyip Erdoğan: Kiramı ödüyorum!

Recep Tayyip Erdoğan: Kiramı ödüyorum!

Başbakan, "Villalar çocukluk arkadaşım Mehmet Gür'ün... Ben kiracıyım özel bir finans kuruluşundaki paramın nemasıyla kiramı ödüyorum" dedi



Başbakan Tayyip Erdoğan, İstanbul Kısıklı'daki villası için ilk kez konuştu. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun gündeme getirdiği ve Başbakan'ın yanı sıra kızı ve oğlunun da oturduğu iddia edilen, özel havuzlu, yüksek güvenlikli süper lüks villalar çok tartışılmıştı. Kılıçdaroğlu'nun villayla ilgili sorularına Erdoğan yerine kurmayları cevap vermişti. Son olarak villalardan birinin Başbakan'ın iki oğluna ait olduğu ve Erdoğan'ın çocuklarına 5 bin lira kira ödediği söylenmişti. Önceki akşam bir televizyon programına konuk olan Başbakan Erdoğan, şu açıklamayı yaptı:

Oturduğumuz yerde eniştem, kardeşim ve köylüm beraberiz... Benim oturduğum villa çocukluk arkadaşım, müteahhit Mehmet Gür'ün villasıdır. 5 tane ona düştü, 6-7 tane de toprak sahibinin.

"Şirketi devrettik

Bizim ev arayışı içinde olduğumuzu bildiği için de 'Size maliyetine vereceğim' dedi. Biz o sırada şirketi devrettik. Biz oraya onun evinin kiracısı olarak taşındık.

Benim payıma düşen param da bir özel finans kuruluşunda durmaktadır. Oradan elde ettiğim nemayla bunun kirasını ödüyorum.
Sözcü


Geri Dön