26 / 04 / 2024

Red Dot Tasarım Ödülleri'nde Profilo Ev Aletleri, ödül aldı!

Red Dot Tasarım Ödülleri'nde Profilo Ev Aletleri, ödül aldı!

Profilo Dayanıklı Ev Aletleri’nin dört ürünü, dünyanın en köklü ve prestijli tasarım ödülü olan red dot ile ödüllendirildi




Profilo Dayanıklı Ev Aletleri’nin dört ürünü, dünyanın en köklü ve prestijli tasarım ödülü olan red dot ile ödüllendirildi. Profilo CM1001LTR ve CM1021LTR 6 kg kapasiteli çamaşır makineleri, Profilo BM6480MG ve BM5380MA bulaşık makineleri, üstün tasarım özellikleri ile Ev Aletleri ve Mutfak kategorilerinde red dot ödüllerin sahibi oldu.


Dünyanın en prestijli tasarım yarışmasında bu yıl dört ürünü ödüllendirilen Profilo Dayanıklı Ev Aletleri, CM1001LTR ve CM1021LTR 6 kg kapasiteli çamaşır makineleri, Profilo BM6480MG ve BM5380MA bulaşık makineleri Ev Aletleri ve Mutfak kategorilerinde ödüllerin sahibi oldu.


red dot ödüllerine bu yıl yine dünyanın dört bir yanında tasarımcılar, üreticiler ve mimarlar başvurdu. Yarışmanın 24 ülkeden gelen 37 uzmandan oluşan bugüne kadarki en kalabalık jürisi, toplam 4.662 ürünü inceleyerek kazanan 58 ürünü belirledi. red dot sahipleri ödüllerine Temmuz ayında Almanya’nın Essen kentinde düzenlenecek törende kavuşacak.


Profilo ürünlerinin tasarımına yansıyan fonksiyonel ve yenilikçi anlayışın red dot ödüllerinde elde ettikleri başarıda önemli rol üstlendiğini belirten Profilo Dayanıklı Ev Aletleri Pazarlama Müdürü Bahriye Bayraklı Tavukçuoğlu şunları söyledi:


“Profilo olarak ürünlerimizin dayanıklılığının yanı sıra, teknolojisine ve tasarımına yaptığımız yatırımların sonuçlarını almaktan mutluyuz. Yenilikçi yaklaşımımız, hayatı kolaylaştırmaya odaklanmamız, dünyanın en prestijli tasarım yarışması red dot’ta elde ettiğimiz başarıda önemli bir rol üstlendi. Tüketiciler için estetik, işlevsel ve dayanıklı ürünler sunmayı sürdüreceğiz.” 


Geri Dön