24 / 04 / 2024

Redevco Erzurum AVM'ye yoğun ilgi

Redevco Erzurum AVM'ye yoğun ilgi

REDEVCO, Erzurum Alışveriş Merkezi'nde Türkiye'nin önemli perakendecilerini buluşturmaya devam ediyor



 

REDEVCO, Doğu Anadolu Bölgesi'nin en büyük şehri Erzurum'un kalbinde geliştirdiği yaklaşık 32.000 metrekarelik brüt kiralanabilir alanı bulunan Erzurum Alışveriş Merkezi'nde, Türkiye perakende sektörünün önemli isimleriyle kira sözleşmesi imzalamaya devam ediyor. Yeşil Kundura, Karaca,  Avea, Tiffany, Tekin Acar, S&F'nin yanı sıra Colin's, Rodi, Locco Poco, Mado, Hatemoğlu, Sarar, Nike, Altınbaş, Atasay, Nusret Kuyumculuk, Polaris, Kemal Tanca, Avva, Turkcell, Damat ve Maas Çelik de Proje'de yerlerini alan firmalar arasında.
 
Erzurum Alışveriş Merkezi, 350.000 merkez nüfusuna sahip Erzurum'a büyük çapta organize perakende sunumunu ilk defa getirecek proje olarak, perakende sektörünün öncü firmalarının yoğun ilgisiyle karşılaşıyor. Türkiye'nin en büyük elektronik zinciri Teknosa, Bölge'nin en büyük hipermarketi olarak hizmet verecek Carrefour, Bölge'nin ilk modern sinemasını geliştirecek Mars Entertainment Group'a bağlı Cinebonus Proje'nin ana kiracıları arasında yer almakta. Tekstil kısmının ana kiracıları ise Boyner ve LC WAIKIKI. Ayrıca içlerinde Koton, Benetton, Greyder, Network/Fabrika, Divarese, Yves Rocher, Dagi, Penti, Süvari ve KRC'nin de yer aldığıTürkiye'nin önde gelen tekstil perakendecileri de Erzurum Alışveriş Merkezi içerisinde bulunan markalar arasında.1150 metrekarelik bir hazır yiyecek ve lokanta bölümü de olacak Erzurum Alışveriş Merkezi'nde, 2000 metrekarelik bir alan çocuklara özel oyun bölümü olarak Playhouse Firması tarafından oluşturulacak. 
 

Enerji verimliliğini artırmak ve yeşil tasarımı hızlandırmak için, mimari konsept projesi dünyaca ünlü mimarlık firması Chapman Taylor tarafından hazırlanan ve Redevconcepts tarafından tasarlanan Erzurum Alışveriş Merkezi, BREEAM adı verilen ve dünyadaki en yaygın ve uzun süredir kullanılmakta olan yeşil bina standartlarına göre geliştirilmekte olup kendi enerjisini müşterek jeneratör birimleriyle sağlayacaktır.


ERZURUM, REDEVCO İLE AVRUPA GAYRİMENKUL PAZARINDA

Gayrimenkul yatırım ve geliştirme alanında dünya genelinde 21 ülkede faaliyeti süren ve 17 ayrı ofisi bulunan Hollanda kökenli REDEVCO, 60 milyon Euro yatırım maliyeti ile geliştirdiği

Erzurum Alışveriş Merkezi'ni, katılmakta olduğu ulusal ve uluslararası gayrimenkul fuarlarında etkin şekilde tanıtılırken, Avrupa gayrimenkul basınında, Erzurum İli'nin gerek sosyo ekonomik, gerekse de kültürel yönden taşıdığı yüksek potansiyele vurgu yapıyor. REDEVCO'nun Türkiye pazarına girmek üzere tercih ettiği ilk 4 şehirden biri olan Erzurum; Cannes'da düzenlenen ve perakende gayrimenkul yatırımı konusunda uluslararası üne sahip başlıca fuar olarak anılan MAPIC ve Almanya'da düzenlenen EXPO REAL Fuarları başta olmak üzere 2008-2009 döneminde REDEVCO'nun katıldığı tüm ulusal ve uluslararası fuarlarda tanıtılmış. Avrupa gayrimenkul basınında, önemli sektörel yayınlarda Erzurum'a ve de Erzurum Alışveriş Merkezi Projesi'ne yönelik haber çalışmaları gerçekleştirilmişti. 
 
 


Geri Dön