19 / 04 / 2024

Referans Bahçeşehir'de inşaat ve satışlar sürüyor!

Referans Bahçeşehir'de inşaat ve satışlar sürüyor!

Kiptaş arazisi üzerinde Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından hayata geçirilen Referans Bahçeşehir projesinde inşaat ve satışlar sürüyor. 465 konutluk projeden 300 milyon lira hasılat bekleniyor.




KİPTAŞ ve Kiler GYO tarafından 300 milyon TL’lik hasılat beklentisi ile hayata geçirilen ‘Referans Bahçeşehir’ projesi mimarisi ve zengin sosyal donatı alanlarıyla dikkat çekiyor. İki koru alanı ile çevrili Referans Bahçeşehir’de peyzaj alanları, süs havuzları, fıskiyeler, dinlenme terasları ve okuma bahçesi öne çıkıyor. Her zevke hitap eden konut seçeneklerinin sunulduğu projede dairelerin metrekaresi 3 bin 800 TL’den başlıyor. Yaklaşık 26 bin metrekare arsa üzerinde 465 konut ve 34 ticari ünitenin yer aldığı projede, 1+1, 2+1, 3+1, 3,5+1, 4+1 ve 4,5+1’den oluşan altı farklı tip daire seçeneği bulunuyor. Dairelerin büyüklükleri 64 metrekareden başlayıp 376 metrekareye kadar çıkıyor. İnşa çalışmaları hızla devam eden proje, Aralık 2018 de teslim edilecek.


SOSYAL DONATI ZENGİNİ PROJE


Referans Bahçeşehir, geniş peyzajı, sosyal yaşam ve spor alanları, iki korunun tam ortasında kalan konumu ile öne çıkıyor. Proje, açılır-kapanır yüzme havuzu, doğal ışık alan kapalı yüzme havuzları, basketbol sahası, fitness alanı, Türk hamamı, sauna, çocuk kulübü, çim aktivite, açık sinema alanı, dinlenme terasları ve doğal peyzaj havuzları ile aile öncelikli modern yaşamı yatırımcılara sunuyor. Referans Bahçeşehir’de tüm ihtiyaçların karşılanabileceği ‘Referans Cadde’ mağazaları ise site sakinlerine bir asansör uzaklığında bulunuyor.



LOKASYON AVANTAJI


Proje, TEM Otoyolu’nun hemen yanında yükselirken hizmete giren Yavuz Sultan Selim Köprüsü, Kuzey Marmara Otoyolu 3. çevreyolu ve bağlantı yolları, Marmaray, metro hattı, 3. havaalanı gibi projelerin kesişim noktasında yer alması, Referans Bahçeşehir’i öne çıkarıyor. Farklı alanlarda birçok eğitim kurumunun ve spor tesisinin merkezinde yer alan Referans Bahçeşehir, önemli eğitim kurumlarına da yürüme mesafesinde yer alıyor.

Web: http://www.referansbahcesehir.com/

Hürriyet 



Geri Dön