26 / 04 / 2024

Referans Bakırköy İstanbul nerede?

 Referans Bakırköy İstanbul nerede?

Firma: Biskon Yapı

Proje: Referans Bakırköy

Biskon Yapı ve Halk GYO ortaklığı projesi olan Referans Bakırköy projesinin satışları sürüyor. Referans Bakırköy İstanbul nerede, nasıl gidilir, konum ve ulaşım bilgilerine haberimizden ulaşabilirsiniz





Biskon Yapı ve Halk GYO ortaklığı imzası taşıyan ve 13 bin metrekare alan üzerinde yükselen Bakırköy Referans Evleri projesinde satış süreci devam ediyor. 157 adet konutun ve 87 adet home ofisin bulunduğu  Referans Bakırköy  İstanbul projesindeki daireler 2+1, 3+1, 4+1, 4+1+1 tipinde, ofisler ise 1+0, 1+1, 2+1 tipinde tasarlandı. Referans Bakırköy İstanbul nerede, nasıl gidilir ve ulaşım bilgileri şu şekilde:


Referans Bakırköy İstanbul nerede ve nasıl gidilir?

Referans Bakırköy projesine gitmek için E-5 Karayolu üzerinden Bakırköy Adliyesi Kavşağına giriliyor. Bakırköy Adliyesinin arka kısmında yer alan proje aynı zamanda Marmara Forum AVM’ye de yakın konumda bulunuyor.


 Referans Bakırköy İstanbul nerede? 


Referans Bakırköy İstanbul nerede, açık adres ve iletişim bilgileri:

Adres: Osmaniye Mahallesi, Tez Sokak Bakırköy / İstanbul

Tel: 444 5 111

E-Mail: [email protected]

Web: www.referansbakirkoy.com


2014 Haziran ayında teslimlerin gerçekleştirileceği Bakırköy Referans’ta kapalı yüzme havuzu, sauna, kapalı basketbol sahası, şelale, süs havuzu, kamelya, kreş, çocuk oyun alanları ve açık yüzme havuzu mevcut.


444 5 111

http://www.referansbakirkoy.com

Gülay Odabaşı



projeye sor



Geri Dön