28 / 03 / 2024

Referans Bakırköy'de tapu devrine başlandı!

Referans Bakırköy'de tapu devrine başlandı!

HALK GYO'nun Kiler Holding iştiraklerinden Biskon Yapı ortaklığı ile hayata geçirdiği 'Referans Bakırköy' projesinde tapu devir işlemlerine başlandı. Projede ihtiyaca göre 1+0'dan 4+1+1'e kadar farklı konut seçenekleri bulunuyor...



HALK GYO'nun Kiler Holding iştiraklerinden Biskon Yapı ortaklığı ile hayata geçirdiği 'Referans Bakırköy' projesinde tapu devir işlemlerine başlandı. Halk GYO'nun Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yaptığı açıklamada; portföyündeki İstanbul İli Bakırköy İlçesindeki arsaları üzerinde yer alan 'Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı' yöntemi ile toplam satış hasılatı üzerinden Halk GYO'nun payı minimum yüzde 50.5 olacak şekilde ihale edilen Referans Bakırköy projesinde tapu devirlerinin başladığını duyurdu. 


Her katta teras ve deniz manzarası Satışlarına devam edilen Referans Bakırköy, 8 katlı 4 bloktan oluşuyor ve projede ihtiyaca göre 1+0'dan 4+1+1'e kadar farklı konut seçenekleri bulunuyor. Her katta yerleşik dokuya uygun olarak tasarlanan teraslar özellikle 4'üncü kattan itibaren kullanıcılarına deniz manzarası sunuyor. Portföyünde ayrıca Dedeman Levent Otel, Eskişehir'de yer alan 'Panorama Plus' konut ve Kocaeli Sekerpınar'da insa edeceği operasyon merkezi projelerini de barındıran Halk GYO, İstanbul Finans Merkezi projesinin de en büyük paydaşlarından biri. 


FULYA ERDEM/Star Gazetesi 


Geri Dön