16 / 04 / 2024

Referans Kartal Panorada projesi Eylül'de satışta!

Referans Kartal Panorada projesi Eylül'de satışta!

Firma: Kiler GYO

Proje: Referans Kartal Panorada

Kiler GYO'nun Kartal'da inşa edeceği Referans Kartal Panorada projesi Eylül'de satışa çıkacak. Yapı ruhsatının alındığı projede inşaat da Eylül'de başlayacak.



Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, "Referans" markası adı altında konut projeleri geliştirmeye devam ediyor.  Referans Kartal Panorada  projesine başlayacak firma projeyi Eylül-Ekim ayı gibi satışa çıkacak.


Kartal'ın Yukarı Mahallesi'nde inşa edilecek Referans Kartal Panorada projesinin inşaatı da Eylül-ekim ayı gibi başlayacak. Projede 206 adet daire ile 18 ticari birim yer alacak.


Referans Kartal Panorada projesinin 1. Etabında 4 blok üzerinde bulunan 224 adet bağımsız birimin yapı ruhsatı 12 Mayıs 2017 tarihinde alındı. Projedeki bloklar 4, 5, 25 ve tek katlı olarak tasarlandı.


Referans Kartal Panorada projesinin 2018'in Eylül ayında teslim edilmesi planlanıyor. 50 bin  89 metrekare inşaat alanına sahip projede 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daireler bulunacak. 


Zengin sosyal alanlara sahip olacak Referans Kartal Panorada projesinde fitness, sauna, spor alanları, çocuk oyun alanları, yüzme havuzu, kapalı otopark gibi sosyal donatı alanlaru inşa edilecek.



Tel: 444 5 111

Web: http://www.kilergyo.com/

Esra Nur AÇKI/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön