26 / 04 / 2024

Referans Tuzla Evleri ne zaman teslim?

Referans Tuzla Evleri ne zaman teslim?

Firma: Gelecek Yapı

Proje: Referans Tuzla

1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon daire tipi seçeneklerinden oluşan Referans Tuzla, 129 bin TL'den başlayan daire fiyatlarıyla alıcısına sunuluyor. Peki Referans Tuzla Evleri ne zaman teslim?



Tuzla'da inşa edilen  Referans Tuzla  1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon daire tipi seçeneklerinden oluşuyor. Projede 1 oda 1 salon daireler 129 bin TL'den, 2 oda 1 salon daireler 189 bin TL'den başlıyor.


Gelecek Yapı imzasıyla yükselen Referans Tuzla 9 katlı tek blok olmak üzere toplam 126 daireden oluşuyor. Projede 250 bin metrekarelik mağaza alanı bulunuyor.


Peşinde yüzde 8 indirim olanağı sunan Referans Tuzla 4 bin 400 metrekare arsa alanına toplamda ise 14 bin metrekare inşaat alanına sahip.


Fitness center, yüzme havuzu, sauna, çocuk oyun alanları, otopark, yürüyüş parkuru ve kamelyalar gibi sosyal donatılara sahip. Peki Referans Tuzla Evleri ne zaman teslim?


Referans Tuzla Evleri ne zaman teslim sorusuna Eylül 2015 cevabını alıyoruz. Proje lokasyon olarak Tuzla Sahil, Tuzla Metro, Yüksek Hızlı Tren, Formula 1 Pisti, Viaport AVM, Tuzla OSB, Sabiha Gökçen Havalimanı, Sabancı Üniversitesi, Okan Üniversitesi, Koç Lisesi, Coşkun Koleji, Süleyman Şah Üniversitesi, Marina, E5 Karayolu ve TEM Otobanına yakın yer alıyor.


Referans Tuzla iletişim bilgileri:

Adres

Aydınlı Mah. Cemsultan Cad. No:37 Tuzla -  İstanbul 


Tel: 447 5 447

Web: www.gelecekreferans.com


projeye sor



Geri Dön