19 / 04 / 2024

Referans Tuzla teslimleri ne zaman?

Referans Tuzla teslimleri ne zaman?

Firma: Gelecek Yapı

Proje: Referans Tuzla

Referans Tuzla 'da yer alan konutların büyüklükleri 1 oda 1 salonlarda 69 metrekare, 2 oda 1 salon konutlarda ise 101 metrekare den oluşuyor. Peki Referans Tuzla teslimleri ne zaman?



Referans Tuzla teslimleri ne zaman? sorusunu yanıtlamadan önce kısaca projeden bahsedelim. Proje 4 bin 400 metrekare alan üzerinde hayata geçiriliyor.


Daire fiyatları 1+1'lerde 129 bin TL, 2+1'lerde ise 189 bin TL'den başlangıç gösteren  Referans Tuzla  Konutları 9 katlı tek blok halinde inşa ediliyor. 


Gelecek Referans Tuzla Evleri Tuzla Marina, TEM Otobanı, Tuzla sahil, Tuzla metro, Tuzla OSB, Formula 1 Pisti, Viaport AVM, E5 Karayolu, Sabiha Gökçen Havalimanı ve yüksek hızlı trene yakın bir bölgede yer alıyor. 


Referans Tuzla Konutları 'nın sosyal imkanları peyzaj alanları, yüzme havuzu, açık otopark, yürüyüş parkuru, sauna, 24 saat güvenlik, kamelya, fitness, çocuk oyun parkı, Referans Çatı Cafe, kapalı sosyal tesis alanından oluşuyor. 


Referans Tuzla teslimleri ne zaman? sorusuna 2015 yılı Eylül ayı yanıtını verebiliriz. İstanbul Tuzla 'da bulunan proje Anka Yapı imzası ile yükseliyor. 


Gelecek Referans Tuzla iletişim

Telefon: 0216 447 2 447

Web: www.gelecekreferans.com

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön