29 / 03 / 2024

Refik Necdet Türkoğlu, Turkuaz İnşaat'ı kurdu!

Refik Necdet Türkoğlu, Turkuaz İnşaat'ı kurdu!

Refik Necdet Türkoğlu, üç yabancı ortağı ile birlikte Turkuaz İnşaat Turizm AŞ’yi kurdu ve iş adresi olarak İnönü Caddesi Gümüşsuyu Palas No 18/8 Gümüşsuyu'nu gösterdi



Refik Necdet Türkoğlu, üç yabancı ortağı ile birlikte Turkuaz İnşaat Turizm AŞ’yi kurdu. İş adresi olarak İnönü Caddesi Gümüşsuyu Palas No 18/8 Gümüşsuyu adresini göstererek 23 Eylül 2010 tarihinde ana sözleşmesini imzaladı ve İTO’ya sicil kaydını yaptırdı.

Sermaye olarak 20 milyon TL’nin kayıtlara geçtiği şirkette Refik Necdet Türkoğlu yönetim kurulu başkanı olurken Thomas Gerdpietzka başkan yardımcısı, Heinz-Michael Franke ve Iris H.Karin B. Schrader de yönetimi kurulu üyeleri oldu.
Turistik oteller, moteller, kamp yerleri, tatil köyleri tesisi ve inşaa etmek olan şirket, ana sözleşmesinde yer alan diğer ticari faaliyetleri de yerine getirecek.
Hüseyin BELİBAĞLI/emlakkulisi.com
YASAL UYARI : Haber sitemiz 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na uygun olarak yayın yapmaktadır. Sitemizde yayınlanan haber ve fotoğraflar, ilgili sayfamıza link verilmek koşuluyla yayınlanabilir. Aksi durumlarda art niyetli kişi ve/veya kuruluşlar ile ilgili her türlü yasal haklarımız saklıdır.

 


Geri Dön