26 / 04 / 2024

Refik Yılmaz: Gemlikliler kira öder gibi ev sahibi olacak!

Refik Yılmaz: Gemlikliler kira öder gibi ev sahibi olacak!

Gemlik Belediye Başkanvekili Refik Yılmaz, Artvinliler Kültür ve Dayanışma Demeği'ni ziyaret etti. TOKİ ile işbirliği çerçevesinde 5 bin konutluk ilk projeyle Gemliklilerin kira öder gibi ev sahibi olacağını müjdeledi...



Gemlik Belediye Başkanvekili Refik Yılmaz, Artvinliler Kültür ve Dayanışma Demeği'ni ziyaret etti. Kentsel dönüşüm çalışmaları ile ilgili bilgi veren Yılmaz, burada yaptığı konuşmada  TOKİ  ile işbirliği çerçevesinde 5 bin konutluk ilk projeyle Gemliklilerin kira öder gibi ev sahibi olacağını müjdeledi. 



Başkanvekili Yılmaz muhtarlarla buluştu 


Gemlik Belediye Başkanvekili Refik Yılmaz, köy ve mahalle muhtarlanyla bir araya gedi. Muhtarları Paşa Otel'de kahvaltıda ağırlayan Yılmaz, 34 aydır devam eden hizmetlerin bundan sonra da sürmesi gerektiğini söyledi.


Huzurevi Kurşunlu'ya 


Gemlik Belediye Başkanvekili Refik Yılmaz, huzurevinin Kurşunlu'ya yapılacağını açıkladı. MHP İlçe Başkanı Osman Durdu'nun, "Huzurevi bağış parası faizi ile iade edildi" yönündeki açıklamasını yanıtlayan Yılmaz, belediyeye açılmış herhangi bir dava olmadığını, huzurevi bağış parasının faizi ile iade dildiği iddialarının iftira olduğunu söyledi.


Posta Bursa 


Geri Dön