18 / 04 / 2024

Refik Yılmaz: Zeytin koruma kanunundaki engeller aşılmalı!

Refik Yılmaz: Zeytin koruma kanunundaki engeller aşılmalı!

Gemlik Belediye Başkanı Yılmaz, İlçenin deprem riskine karşı, yeni yerleşim alanlarının imara açılması için, zeytin koruma kanunu, mera kanunu ve orman kanunundaki engellerin aşılması gerektiğini bir kez daha vurguladı.



Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, İlçenin deprem riskine karşı, yeni yerleşim alanlarının imara açılması için, zeytin koruma kanunu, mera kanunu ve orman kanunundaki engellerin aşılması gerektiğini bir kez daha vurguladı. 

Mahallelere yönelik yerinde inceleme gezilerini Kumla ile devam ettiren Yılmaz, halka rağmen siyaset yapılamayacağını belirterek, halkın taleplerine rağmen, bu talepleri görmezden gelerek siyaset yapanların tabela partisi olmaktan öteye gidemeyeceğini ve yok olmaya mahkûm olduklarını kaydetti. 

Belediye Başkan Yardımcıları Vedat Büyiikgölcigezli ve Ahmet Avcı'nın yanı sıra Belediye Meclis üyeleri ile birlikte Kumla Mahallesine çıkarma yapan Belediye Başkanı Refik Yılmaz, üç yıldır yeni yerleşim yerlerinin açılması konusunda açıklamalarda bulunup, çalışmalar yaptıklarını hatırlattı. 

Kumla Mahallesi Muhtarları Kemal Karadeniz ve Abdullah Satı'nın da katıldığı kahvehane ziyaretlerinde vatandaşa depremsel risk, kentsel dönüşüm, Kumla'ya yönelik hizmet ve yatırımların yanı sıra Kumla İmar Planları hakkında da bilgiler veren Yılmaz, insanı da zeytin ağacını da koruyacaklarını ancak en değerli varlığın insan olduğunu açıkladı. 


Bursa'da Meydan


Geri Dön