20 / 04 / 2024

Reform Orman Ürünleri Yapı Malzemeleri ve Metal Limited Şirketi kuruldu!

Reform Orman Ürünleri Yapı Malzemeleri ve Metal Limited Şirketi kuruldu!

Reform Orman Ürünleri Yapı Malzemeleri ve Metal Limited Şirketi, Osman Ergen tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 21 Ekim'de Ataşehir, Ferhatpaşa Mahallesi, Yeditepe Caddesi'nde kuruldu.



Reform Orman Ürünleri Yapı Malzemeleri ve Metal Limited Şirketi, Osman Ergen tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 21 Ekim'de kuruldu. 


Reform Orman Ürünleri Yapı Malzemeleri ve Metal Limited Şirketi iş konusu; 1- Her türlü yapı malzemesinin, izolasyon malzemesinin alımı satımı ithali ve ihracını yapmak. Resmi ve özel sektör inşaat ihalelerine girmek ve taahhüte bulunmak. İhale için gerekli olan teminat ve malzemenin tedarikini yapmak, gerektiğinde taşaron olarak işlem yapmak. Gerektiğinde taahhütün taşaron vasıtası ile işlemlerini yapmak. Gerekli makina ve techizatın alımı satımı ithali ve ihracını yapmak. 2- Çeşitli inşaat malzemelirinin alımı satımı ithali ve ihracını yapmak. Elektrik malzemelerinin alımı, satımı ithali ve ihracını yapmak. Boru, profil, metal mamulleri ile demir mamullerinin alımı satımı ithali ile ihracını yapmak. Plastikten mamul inşaat mamullerinin alımı satımı ithali ve ihracını yapmak. Konusu ile ilgili danışmanlık hizmetlerini yapmak.Çelikten mamul malzemelirin alımı, satımı, ithali ve ihracını yapmak. 3- Her türlü orman ürünlerinin alımı, satımı ithali ve ihracını yapmak. Orman ürünlerinin mamul hale getirilmesi için gerekli makina ve techizatın satın alınması, kiralanması ve kiraya verilmesi, fason işçilik işlemlerinin yapılması. Mamul olarak alım ve satımını yapmak.Şirket işlerinin gereği taşınır ve taşınmaz mallar iktisab edebilir. kiralayabilir, kiraya veribilir, komisyonculuk yapmamak kaydı ile satabilir. Şirket üçüncü şahıslar nezdinde ipotek koyabilir, rehin alabilir, ipotek ve rehin verebilir. Gerek görüldüğü takdirde ortaklar kurulu kararı ile şirket dilediği işleri yapabilir. 4- İlgili mevzuata riayet etmek koşulu ile her türlü maden, mermer, taş, kireç, kıl, kömür ocakları işletmeciliği yapmak veya bu ürünlerin toptan ticaretini yapmak. 


Reform Orman Ürünleri Yapı Malzemeleri ve Metal Limited Şirketi adres: Ataşehir, Ferhatpaşa Mahallesi, Yeditepe Caddesi, G16 Sokak, No:31/2


Geri Dön