18 / 04 / 2024

Regnum Sky Tower'da anti stres bahçesi bulunuyor!

Regnum Sky Tower'da anti stres bahçesi bulunuyor!

OP Grup Enerji Yönetim Kurulu Başkanı Ünal Pala, Ankara'nın teknoloji ile bütünleşmiş projelerle öne çıktığını anlatarak, "Regnum Sky Tower da bu projelerden sadece biri. Projemizle tüm Türkiye'de fark yaratacağız" dedi.



Ankara'da ofis anlayışı değişiyor... Daha önce Gaziosmanpaşa, Cinnah, Kavaklıdere gibi semtlerde apartman dairelerinde sıkışan ofisler artık modern mekanlara taşmıyor. Bu projelerden biri Regnum Sky Tower. OP Grup Enerji Yönetim Kurulu Başkanı Ünal Pala, dinamik ve aktif nüfusuyla dikkat çeken Ankara'nın yatırımcı çektiğini anlatarak, "Nitelikli göç alan, AR-GE yatırımlarını önemseyen kuruluş sayısı artıyor" dedi. Pala, Regnum Sky Tower İş ve Yaşam Merkezi projesiyle Ankara'da farklı bir konsepte imza attıklarını, proje ile iş performansını arttıracak detaylarla fark yaratmayı amaçladıklarını söyledi. 



Regnum Sky Tower ile Başkent'i "iş ve yaşam merkezi" konseptiyle tanıştırmayı hedeflediklerini vurgulayan Ünal Pala, proje le çalışan mutluluğu ve performans artışının sağlanmasını amaçladıklarını söyledi. "Sky Tower'da ofis ortamına eğlenceyi, konforu ve yaratıcılığı katarak bir yaşam merkezi oluşturduk" diyen Pala, inşaat sektöründe yüksek katlı yapıların trend olduğunu belirtti. En yüksek kuleyi yapabilmek için firmaların birbirleriyle yarıştığını anlatan Pala, "Ankara'da da bu trende uygun yapılaşma başladı. İş merkezi anlamında ise rahat, sosyal yaşama uygun, nefes alınabilen ve iş verimini artıracak mekanlar yükselen trend diyebiliriz" dedi.



Anti-stres bahçesi var 

Ünal Pala, 50-1000 metrekare arasında değişen büyüklüklerde 161 ofis ve 10 mağazadan oluşacak proje ile ilgili şu bilgilen verdi: "156 metrelik yüksekliğiyle tamamlandığında Başkent'in en yüksek ofis kulesi olacak Regnum Sky Tower'da antistres bahçesi, yüzme havuzu, spor merkezi ve seyir terası yer alacak, iş hayatıyla sosyal yaşam bir araya getirilecek. Ayrıca projede ofislerimizin kat yüksekliği 4 metre, bazı ofislerde 7.4 metreye kadar çıkıyor. Ankara'da bu kadar yüksekliğe çıkan proje yok. Şu an inşaat çalışmaları hızla devam eden projemiz tamamlandığında Başkente ofis tanımında reform yaşatmış olacağız." 


Habertürk Ankara


Geri Dön