29 / 03 / 2024

Regnum Sky Tower’da iş hayatına golf molası!

Regnum Sky Tower’da iş hayatına golf molası!

Ankara’nın yeni sembolü olan Regnum Sky Tower’da mesai saatleri içerisinde yaşanan anlık streslere yardımcı olabilecek mini golf sahası yer alıyor.



Özel sektörde çalışanların yüzde 74’ü iş stresinden kurtulabileceği aktiviteler için zaman bulamadığından yakınırken, yeni nesil iş merkezleri iş stresini kontrol altına almak için farklı kurgulara da yer veriyor. Bunlardan biri de ofiste golf oynamak.


Çağımızın en önemli rahatsızlıklarından stres, kontrol altına alınmadığında kişiyi hem ruhsal hem de fiziksel rahatsızlıklara sürükleyebiliyor. Uzmanlar özellikle iş stresiyle başa çıkabilmek için daha sosyal bir hayat yaşamanın gerekliliğinden bahsetse de, günlük yaşam telaşı buna çok da imkan vermiyor.

Zaman zaman kendisinin bile iş yoğunluğu nedeniyle hobilerine vakit ayıramadığını ifade eden OP Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ünal Pala, bu durumun iş hayatına nasıl yansıdığını, çalışanlar için stres atmanın iş verimini ne kadar yükselttiğini çok iyi bildiğini kaydetti.


Başkent Ankara’nın “stressiz ofisi” olma hedefiyle yola çıkan Regnum Sky Tower İş ve Yaşam Merkezi’ni kurgularken de iş verimini artıracak detaylara konsantre olduklarının altını çizen Pala, “Bir iş merkezi projesini hayata geçirirken önemli olanın burada yer alacak ofislere katkı sağlamak olduğunu çok iyi biliyorduk. İş verimini artırmanın en önemli yolu da stresi minimuma indirebilmek. Biz Regnum Sky Tower projesinde hangi özelliklere yer vererek, çalışanları mesai saatleri içinde bile stresten arındırabilmenin yollarını inceledik. Yaptığımız araştırmada özel sektör çalışanlarının yüzde 74 gibi büyük bir kısmının kendisini stresten arındıracak aktivitelere zaman bulamadığı sonucu çıktı. Bu rakam bize Regnum Sky Tower’ı kurgularken önemli bir rehber oldu” dedi.


-Gün içindeki stresi yok ediyor


Ünal Pala, özel mimarisiyle Ankara’nın yeni sembolü olan Regnum Sky Tower’ın özellikle mesai saatleri içerisinde yaşanan anlık streslere yardımcı olabilecek sosyal alanlara sahip olduğunu vurgulayarak, şunları söyledi:


“Bünyesindeki kapalı yüzme havuzundan, şehir manzaralı gezi terasına; spor merkezinden, sinemasına; eğlence ve playstation odalarından, Happy Hour Lounge’a; 2 bin 500 metrekarelik anti-stres bahçesinden, misafir otoparklarına Regnum Sky Tower’ın sosyal donatı alanları yeni iş merkezlerine de ilham oluyor. Bünyesinde yoğun tempoda çalışanların olmazsa olmalarından sauna, Fin hamamı, masaj odaları ve şok duşun da yer aldığı Regnum Sky Tower’da ayrıca Ankara’da bir ilki gerçekleştirerek mini golf sahasına da yer verdik. Regnum’da ofisi bulunanlar şimdiden aralarında ufak çaplı golf turnuvaları bile düzenliyor. Şu an banka veya şirket kredisi olmadan, 60 ay 0 faiz kampanyamızın da sürdüğü Regnum Sky Tower’da her şeyi ofis sahiplerinin işlerini kolaylaştıracak şekilde kurguladık. Ayrıcalıklı iş hayatını deneyimlemek isteyenleri Regnum Sky Tower satış ofisimize bekliyoruz.”


T: 0 312 286 67 59

http://regnumskytower.com.tr/index.html


Geri Dön