18 / 04 / 2024

Reha Medin, Damac ile anlaştı!

Reha Medin, Damac ile anlaştı!

360 derece pazarlama hizmetlerinin yanı sıra, son yıllarda yurtdışında atılımlarını artırıp 4 ofis açan Reha Medin, Dubai’nin en büyük özel sektör gayrimenkul yatırımcı firması olan “Damac Properties” ile anlaştı ve Türkiye temsilcisi oldu...




Reha Medin, Dubai’nin en büyük özel sektör gayrimenkul yatırımcı firması olan “DamacProperties” ile anlaştı.



Yaygın şube ağı ve ülke içinde verdiği emlak ve inşaat firmalarına sunduğu 360 derece pazarlama hizmetlerinin yanı sıra, son yıllarda yurtdışında atılımlarını artırıp 4 ofis açan Reha Medin, Dubai’nin en büyük özel sektör gayrimenkul yatırımcı firması olan “Damac Properties” ile anlaştı ve Türkiye temsilcisi oldu.

 

Bilindiği gibi, Reha Medin Emlak Hizmetleri, geçtiğimiz hafta Türkiye temsilcisi olduğu Dubai’nin dünyaca tanınmış gayrimenkul firması Damac Properties için, İstanbul’da iki gün süren bir tanıtım etkinliği düzenlemişti. 

 

Dubai emlak pazarının en büyük lüks konut inşaatçısı olarak hâlihazırda Fendi, Versace, Trump ve ParamountPictures gibi markalarla ortak olarak toplamda 25.000 konutluk yeni lüks projelerinin tanıtıldığı “DamacProperties”  etkinliği büyük ilgi gördü. Etkinlik sonrası Türkiye Pazarı’na büyük ilgi duyduğunu her zaman belirten DAMAC, ülkemizdeki çalışmalarında ikinci adımını da atarak, Reha Medin ile birlikte işbirliği yaparak Türkiye Ofisi’ni hayata geçirmek üzere anlaşmaya vardı.

 

Konuyla ilgili olarak Reha Medin Emlak Hizmetleri Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Çiçekçi, bu işbirliğinin sadece Dubai DAMAC Projeleri’ni tanıtmak ve satmak değil, aynı zamanda dünya çapındaki bu dev firmanın Türkiye’yi tanımasının ve büyümesinin bir adımı olduğunu belirtti.

 

Çiçekçi, “Ultra lüks konseptli projeleriyle dünyanın her noktasından yatırımcıların ilgilendiği bu projeler, vergi yükü olmayan Dubai’de daha alındığı andan itibaren yatırımcısına kazandırıyor. Özel ödeme koşullarıyla alınan konutlar, iş yerleri, residence’lar hızla prim yapıyor ve kısa bir süre sonra devredilse bile alıcının kar etmesini sağlıyor. Bu nedenle dünyada tüm gayrimenkul yatırımcılarının yatırım yaptığı gibi, Türk yatırımcılarından da ilgi gören bu projeleri daha geniş kesimlere tanıtmak için dev firma ile İstanbul’ da bir Türkiye Merkez Ofisi kurmaya karar verdik”  diyerek, bunun için kadrolaşmaya başladıklarını dile getirdi.


Milliyet 


Geri Dön