25 / 04 / 2024

RE/MAX Bayim Olur musun Fuarı'na katılıyor!

RE/MAX Bayim Olur musun Fuarı'na katılıyor!

RE/MAX Türkiye, bu yıl 11’incisi Franchising Derneği'nin (UFRAD) katkıları ile gerçekleştirilecek olan Bayim Olur musun? Fuarı’nda girişimcileri ve kendi işinin sahibi olmak isteyenleri sunduğu fırsatlarla buluşturacak.




Türkiye'de gayrimenkul sektörünün lider firması RE/MAX, 12-15 Eylül 2013 tarihleri arasında CNR Fuar Merkezi’nde düzenlenecek "Bayim Olur musun?" Fuarı'nda standı ile yer alacak. Kendi işini kurmak isteyen girişimcilere detaylı bilgiler aktaracak olan RE/MAX Türkiye, ziyaretçileri için özel sürprizler de hazırladı.


RE/MAX Türkiye, bu yıl 11’incisi Franchising Derneği'nin (UFRAD) katkıları ile gerçekleştirilecek olan Bayim Olur musun? Fuarı’nda girişimcileri ve kendi işinin sahibi olmak isteyenleri sunduğu fırsatlarla buluşturacak.


RE/MAX Türkiye Kurucusu ve Genel Müdürü Murat Goldştayn fuar ile ilgili yaptığı açıklamada; Gayrimenkul sektöründe 15 yıldır büyüme kaydeden, kurumsal ve yerleşmiş bir kurum olmanın gururunu yaşadıklarını ve sahip oldukları deneyim ile daha başarılı franchise'lar yarattıklarını böylelikle de girişimcilere yeni fırsatlar sağladıklarını ifade etti.


RE/MAX’in girişimciler tarafından kurulan ve yönetilen bir kurum olduğunun altını çizen Goldştayn, önümüzdeki günlerde yeni franchise bölgeleri oluşturacaklarının ve bu amaçla, ileriyi gören, girişimci ruha sahip, üniversite mezunu, özel sektörde, kamuda deneyim sahibi veya daha önce kendi işini yönetmiş, iletişim becerileri yüksek kişilerle ilerlemek istediklerini belirtti. 


Goldştayn, "Daha önce gayrimenkul sektöründe deneyiminiz olması gerekmez. RE/MAX’de başarılı olmuş franchise ofis sahipleri daha önce büyük ölçüde farklı mesleklerden gelen ve girişimcilik ruhu taşıyan bireylerden oluşmaktadır. Aramızda doktorlar, mühendisler, silahlı kuvvetler mensupları, finans kökenli yöneticiler, satış profesyonelleri, mimarlar ve daha önce farklı sektörlerde kendi işini kurmuş girişimciler var. Kendi işini kurmak isteyen herkes franchise fırsatlarımızdan yararlanabilir. Girişimcilerin özellikle de Bayim Olur Musun? Fuarı süresince çok cazip koşullarda hayallerine ulaşabilmeleri mümkün..." şeklinde konuştu.




Bayim Olur musun? Fuarı Hakkında:


Kendi alanında Türkiye’nin tek fuarı olan Bayim Olur musun? Franchising ve Markalı Bayilik Fuarı ülkemizde ve yurtdışı pazarlarda bayilik, distribütörlük ve franchising sistemi ile iş geliştirmek isteyen yatırımcıları aynı çatı altında buluşturuyor.

Gıda, emlak, takı-aksesuar, cafe, restoran, tekstil, kozmetik, kuru temizleme, araç temizlik, teknoloji marketler, bebek ürünleri, hizmet vb. sektörlerden markaların yer aldığı Bayim olur musun Franchising ve Markalı Bayilik Fuarı, Türkiye’nin uluslararası platformda tanıtılmasına katkı sağlarken, fuarda yeni marka ve zincirlerin lisans anlaşmaları yapmasına, yeni markaların Türkiye pazarına girmesine ve Türk zincirlerinin yurtdışına açılmasına önayak oluyor. 


Markalarını franchise-bayilik sistemi ile geliştirmek isteyen ulusal firmaların yanı sıra Türkiye pazarına yatırım yapmak üzere incelemek için gelen franchise dernekleri ve master franchise vermek isteyen uluslararası markaların buluşma noktası olan fuar ile Türk franchise sektörü her geçen gün büyüyor. 


Geri Dön