24 / 04 / 2024

RE/MAX, Lider Küresel Franchise unvanını aldı!

RE/MAX, Lider Küresel Franchise unvanını aldı!

Amerikan Entrepreneur Dergisi’nin Ekim sayısı ile birlikte verilen, franchise veren firmaların değerlendirildiği Global Sıralama ekinde RE/MAX, 2014 yılında gayrimenkul alanında franchise zincirine sahip firmalar arasında yerini aldı...



Amerikan “Entrepreneur” Dergisi her yıl franchise firmaları arasında gerçekleştirdiği uluslararası büyüme odaklı puanlamasını bu sene de tamamladı. RE/MAX geçen yıl olduğu gibi bu yıl da dergi tarafından gayrimenkul franchise’ları arasında küresel sıralamada birinci seçildi.


Amerikan Entrepreneur Dergisi’nin Ekim sayısı ile birlikte verilen, franchise veren firmaların değerlendirildiği Global Sıralama ekinde RE/MAX, 2014 yılında gayrimenkul alanında franchise zincirine sahip firmalar arasında başarılarıyla ilk sırada yer aldı. Tüm sektörlerin bulunduğu genel listede ilk sırada 7-Eleven ve Pizza Hut ilk iki sırada yer alırken RE/MAX  39. sıranın sahibi oldu.


Entrepreneur Dergisi sıralamasının RE/MAX’in gayrimenkul sektöründeki gücünü gösterdiğine dikkat çeken RE/MAX CEO’su Margaret Kelly; “Büyümeye devam ediyoruz çünkü iş modelimiz farklı pazarlarda da başarılı oluyor. Bu nedenle de diğer gayrimenkul şirketlerine göre çok daha büyük küresel erişime sahibiz" dedi.

Global sıralamaya girebilmek üzere incelemeye alınabilmek için franchiseların Entrepreneur Dergisi’nin 2014 Franchise 500 listesinde yer alması gerekiyordu. Bu değerlendirme yapılırken dikkate alınan kriterler arasında ise sistemin büyüklüğü, büyüme ve finansal güç ve bu gücün istikrarı gibi ölçülebilir veriler yer alıyor.


2014 yılı ilk çeyreğinde RE/MAX Franchise 500’de gayrimenkul sektörü sıralamasında en yüksek noktadaydı. Bunu takip eden dönemde de derginin hem en hızlı büyüyen listesinde hem de en düşük maliyetli listesinde gayrimenkul franchise’ları arasında en yüksek puanı aldı.

 

RE/MAX bu yıl 41. yılını kutluyor ve sektörün öncüsü ünvanını taşımaya devam ediyor. Daha yeni 2014 “Franchise Times Top 200” listesinde 6. kez öncü gayrimenkul franchise firması oldu. RE/MAX, 2013 yılında da Ulusal Azınlık Franchising Girişimi tarafından “Azınlıklar İçin 2013 Top 50 Franchise” listesine giren tek gayrimenkul şirketi…




Geri Dön