23 / 04 / 2024

Re/Max Mega, Avrupa'nın en büyük emlak ofisini açtı

Re/Max Mega, Avrupa'nın en büyük emlak ofisini açtı

2007 yılından itibaren Re/Max bünyesinde Suat Şahin tarafından Re/Max Dega olarak faaliyet gösteren ofis kriz dönemi demedi, hedef büyüttü, Adını Re/Max Mega olarak değiştirerek Avrupa'nın en büyük emlak ofisini açtı.



Emlakla ilgili her bir detayın ayrı bir departman tarafından ele alındığı ofis 2 bin metrekare ofis alanı ile hem Türkiye hem de Avrupa'nın en büyük emlak ofisi olma özelliği taşıyor. Bir genel müdürlük binasını andıran ofiste emlak alım satımından, satış sonrası iç dekorasyon hizmetlerine müşteri ilişkileri merkezine kadar tüm detaylar bulunuyor. Emlak alım satım işlemleri sırasındaki en önemli departmanlardan tapu bölümü emekli tapu müdürünün başkanlığında ayrı bir departman olarak ele alınıyor.

Bankaya canlı bağlantı
Ofisten içeri girdiğiniz tüm işlemleri tek bir çatı altında halledebiliyorsunuz Bunlardan en ilginci ise evini konut kredisi ile satın almak isteyenler için Remax Mega ofisinden uydu bağlantısıyla anlaşmalı bankaların mortgage bölümlerine canlı bağlantı yapılarak ilgili bankacı tarafından hemen onay verilebilmesine olanak sunulması. Burada hangi projeden daire alacağınıza karar verdikten sonra gayrimenkul danışmanları tapu ile ilgili tüm işlemlerinizi tapu departmanına devrediyor. Ofis bünyesinde ayrıca değerleme departmanı ve hukuk departmanı da bulunuyor. Ofiste noter işlemleri de ayrı bir departmanda yürütülüyor. Kurumsal pazarlama, kurumsal iletişim departmanlarının yanı sıra insan kaynakları ve müşteri ilişkileri departmanı da bulunan en kapsamlı emlak ofislerinden biri olma niteliği taşıyor. Emlak ofisleri genellikle satış sonrasında dekorasyon ve iç mimari hizmeti vermezken Re/Max Mega bünyesinde ayrı bir iç mimarlık ofisi bulunuyor. Burada daire kiralama ya da satın almaya karar verdikten sonra nasıl bir dekorasyon yapmak istediğiniz konusunda tüm detayları ofis dışına bile çıkmadan karar veriyorsunuz.

Dekorasyonu da ofiste seçeceksiniz
Şahin, 2007 yılında 15 kişilik bir ekiple kurdukları ofisle hedef büyüttüklerini kaydediyor. Daha önce Remax Dega olarak adlandırılan ofis hedef büyütünce Mega adını aldı ve ortaya 2 bin metrekarelik en büüyk emlak ofisi çıktı. Şahin, hedeflerinin tüm işlemleri her işin uzmanınca tek bir çatı altında sunmak olduğunu belirtiyor. Şahin, 50 kişilik bir kadroya sahip olduklarını yakında bu sayıyı 120'ye çıkaracaklarını söyledi.

Tüketiciler krizde eğitildi
Şahin,emlakta piyasasında bahar aylarında bir hareketlenme olduğunu söyleyerek 'Faiz oranlarının da düşmesiyle birlikte emlakta bir hareketlenme yaşandı. Ancak mayıs başına kadar sektör daha canlıydı" dedi. Tüketicinin son dönemde yapılan kampanyalar ve ekonomik kriz ortamındaki alım şartları nedeniyle çok bilinçlendiğini kaydeden Şahin, "Bu süreçte tüketiciler de iyi bir eğitimden geçti. Emlakta sağduyu gelişti" dedi.

Sabah Emlak


Geri Dön