25 / 04 / 2024

RE/MAX-MEGA ekibi için Ağva'da eğitim kampı düzenledi!

RE/MAX-MEGA ekibi için Ağva'da eğitim kampı düzenledi!

RE/MAX-MEGA, ekibindeki gayrimenkul danışmanları için 28-29 Ekim tarihlerinde Ağva'da keyifli bir eğitim kampı düzenlendi



Deneyimli kadrosuyla Avrupa'nın en büyük gayrimenkul ofisi konumunda bulunan RE/MAX-MEGA, ekibindeki gayrimenkul danışmanları için 28-29 Ekim tarihlerinde Ağva'da keyifli bir eğitim kampı düzenlendi. Genellikle merkezlerin düzenlediği bu tür etkinlikleri bir franchise olarak organize eden RE/MAX-MEGA, diğer ofislerden farkını da bu yönüyle bir kez daha kanıtladı. 2.'si düzenlenen ve her yıl yapılacak olan bu etkinlik kapsamında RE/MAX-MEGA ekibindeki gayrimenkul danışmanları, aileleri ile birlikte geldikleri motivasyon amaçlı bu kampta uzmanlardan, beden dili ve davranış bilimi gibi konularda kapsamlı bilgiler aldılar. RE/MAX MEGA Kurucusu Suat Şahin "Tüm çalışanlarımız ve ailelerinin katılımı ile gerçek anlamda tam bir aile haline geliyoruz" diyerek,  kampın amacını ve işlevini de açıkladı.

Çalışmalarını dünyanın önde gelen gayrimenkul danışmanlığı firması RE/MAX'in sunduğu know-how'la zenginleştiren ve kurulduğu 2007 yılından bu yana hızla büyüyen RE/MAX MEGA, ekibi için yaptığı etkinlikler ve onlara sunduğu olanaklarla farkını gösteriyor.

Bu yıl 2.'si düzenlenen bu kampta gayrimenkul danışmanları otele yerleşmeden önce, odalarına küçük hediyeler bırakıldı. Serbest zamandan sonra konferans salonunda açılış konuşmaları yapıldı ve her bir gayrimenkul danışmanı, küçük anıları ile birlikte arkadaşlarına tanıtıldı. Ardından "Dünden Bugüne Fotoğraflar ile RE/MAX-MEGA" gösterisi yapıldı. Akşam yemeğinden sonra ise canlı müzik ve danslar ile kamp gecesi kutlandı. İkinci gün ise sabah kahvaltısının ardından tekne turu düzenlendikten sonra program dahilinde olan eğitimler ve konuşmalar düzenlenerek kamp sona erdi.

RE/MAX-MEGA'nın her ay başarılı danışmanlarıyla yemekler yediğini belirten RE/MAX-MEGA'nın kurucusu Suat Şahin kamp ile ilgili şunları söyledi: "Yoğun eğitim programlarımızı ofisimizin konferans salonunda haftalık olarak veriyoruz. Her yıl ayrıca bu keyifli eğitim kampını düzenliyoruz. Her ay başarılı danışmanlarımız ile yemek yiyoruz, toplu film gösterimleri, iftar yemekleri gibi organizasyonlar yapıyoruz. Fakat Ağva'da yaptığımız gibi düzenlenen bu tür eğitim kampları kurumlar için büyük faydalar sağlıyor. Kurumun topraklarına anlayış, affedicilik ve en önemlisi sevgi tohumları atılıyor. Bu, şirketimiz içinde yaşanılacak gerginlikleri ve faydasız tartışmaları kökten temizlemekle birlikte, takımın attığı gollerin sayısını da artırıyor. Bu konuda bir araştırma okumuştum. Bu araştırmada, insanların %70'inin yüksek para kazansalar bile huzursuz oldukları ortamdan ayrıldıkları, %80'inin ise yüksek ücretler verseniz dahi bulundukları işleri terk etmedikleri belirtiliyordu. Bu türdeki kamp organizasyonlarının da firmalara çok büyük faydaları olduğunu düşünüyorum."

Gelecek yıl RE/MAX-MEGA ailesi için bu kez Abant'ta bir eğitim kampı düzenleyeceklerinin sinyallerini veren Suat Şahin, ofisin gelişimine paralel olarak daha çeşitli eğitim ve organizasyonlar hazırlamaya da devam edeceklerini belirtiyor.

 


Geri Dön