24 / 04 / 2024

RE/MAX MEGA, ev sahibi olanlara iç mimari hizmeti veriyor

RE/MAX MEGA, ev sahibi olanlara iç mimari hizmeti veriyor

RE/MAX MEGA, geçtiğimiz günlerde 1.500 metrekarelik kapalı alanıyla Türkiye ve Avrupa'nın en büyük gayrimenkul ofisini açtı



Yeni ofisin en önemli özelliklerinden biri, pek çok alana yönelik farklı departmanlar aracılığıyla A'dan Z'ye komple hizmet sunması. RE/MAX MEGA'ya gelenler yalnızca gayrimenkul danışmanlığı almakla kalmıyor, noter ve hukuk işlemlerinden iç mimariye kadar değişik konuların da dahil olduğu komple hizmet anlayışından yararlanıyor. RE/MAX MEGA bünyesinde barındırdığı İç Mimari Departmanı ile konut trendlerini takibe alıyor ve müşterilerine ücretsiz iç mimari danışmanlığı ve projelendirme hizmeti sunuyor. İşlevsel, teknik ve ekonomik unsurları da göz önünde tutarak konutların içlerini tasarlayan RE/MAX MEGA İç Mimari Departmanı, müşterilerine hayallerindeki yaşam alanlarını en fazla 20 gün içerisinde kusursuzca sunuyor.
 
Çalışmalarını dünyanın önde gelen gayrimenkul danışmanlığı firması RE/MAX'in sunduğu know-how'la zenginleştiren ve kurulduğu 2007 yılından bu yana hızla büyüyen RE/MAX-MEGA, geçtiğimiz günlerde 1.500 metrekarelik kapalı alanıyla Türkiye ve Avrupa'nın en büyük gayrimenkul ofisini açtı. İçerisinde bulundurduğu farklı departmanlarıyla en kapsamlı gayrimenkul ofisi olma özelliğini taşıyan RE/MAX MEGA, İç Mimari Departmanıyla gelişen ve değişen insan ihtiyaçlarını, sektördeki 20 yıllık bilgi ve deneyimleriyle karşılıyor. RE/MAX MEGA'dan ev satın alan ya da kiralayanlar, İç Mimari Departmanı'nın sunduğu danışmanlık ve projelendirme hizmetlerinden ücretsiz olarak yararlanabiliyorlar. Kaliteyi, güvenilirliği ve gerçekçi yaklaşımı vizyon edinen RE/MAX MEGA İç Mimari Departmanı, konfor içeren ama trendleri de takip eden bir hizmet anlayışına sahip. Böylece RE/MAX MEGA çatısı altında aldığınız hizmet, modern evler ve modern tasarımlar için birbirinden farklı fikirlerle hayatı kolaylaştırıyor ve hayalinizdeki konut tasarımlarını gerçek kılıyor. 

RE/MAX MEGA İç Mimari Departmanı, deneyimli iç mimarlar aracılığıyla müşterilere hayallerindeki çözümleri sunuyor. Müşterilerinin zevkine göre birbirinden farklı projeler üretebilen uzman iç mimarlar gerek klasik ya da yarı klasik, gerekse modern tasarımlarla perde, koltuk döşeme, yatak örtüsü, yastık, halı, aksesuarlar, gibi sayısız ev tekstili hizmetleri sunuyor. RE/MAX MEGA İç Mimari Departmanı tüm bunların yanı sıra alçı, aydınlatma, boya, duvar kağıdı, mutfak, banyo, yer döşemesi gibi ihtiyaçları da karşılıyor. Geniş ürün yelpazesiyle yerli ve yabancı kumaş ve aksesuarları müşterilerin beğenisine sunan RE/MAX MEGA İç Mimari Departmanı, üstlendiği çalışmaları 1 hafta ila 20 gün içerisinde tamamlıyor. Böylece RE/MAX MEGA aracılğıyla evlerine kavuşanlar, konutlarının iç düzenlemesini de en kısa sürede ve en kaliteli şekilde tamamlayabiliyorlar.

RE/MAX MEGA İç Mimari Departmanı, projenin oluşturulmasından teslimata kadar ayrıntılı bir süreç yönetimi gerçekleştiriyor. Öncelikle dekorasyon yapılacak mekanın ayrıntılı ince ölçüleri alınıyor. Ardından ürün seçimi yapılıp 15 yılı aşkın bir tecrübeye sahip bir ekip tarafından imalat yapılıyor. Kısa bir süre sonra da yine uzmanlar tarafından montajı gerçekleşiyor. Evlerini büyük bir mutlulukla teslim alan ev sahipleri ise hayallerindeki yaşama sahip oluyorlar. 

RE/MAX MEGA kurucusu Broker Suat Şahin, RE/MAX MEGA'nın kaliteden ödün vermeden sürdürdüğü çalışmalarıyla, alanında önemli ilklere imza atmaya ve sektörüne vizyon sağlamaya devam edeceğini söylüyor: "RE/MAX MEGA, gayrimenkul sektörünün hızla büyüyen firmaları arasında yer alıyor. Sektörde yarattığımız fark ve girişimciliğimizle öncü konumda olmak her zaman için en büyük ilkemiz oldu. Bugün geldiğimiz noktada bu hedefimizi gerçekleştirmek bizim için ayrı bir mutluluk kaynağı. Duruşumuzu daima bir `danışman' olarak konumlandırmayı hedefleyerek aynı zamanda yol gösterici yönümüzü de geliştirmek istiyoruz. RE/MAX MEGA'da tek çatı altında geniş bir hizmet yelpazesi sunarak müşterilerimizin hayatını kolaylaştırma hedefimiz doğrultusunda farklı departmanlar oluşturduk. Böylece hukuk ve noter işlemlerinden iç mimari gereksinimlerine kadar müşterilerimizin tüm ihtiyaçlarına RE/MAX MEGA çatısı altında çözüm üretiyoruz. RE/MAX MEGA olarak gayrimenkul sektörüne yenilikçi bir vizyon sunmaya bundan sonra da devam edeceğiz."


Geri Dön