29 / 03 / 2024

Remax-Mega'dan yaşam destek hizmeti!

Remax-Mega'dan yaşam destek hizmeti!

Yaşam Destek Hizmeti, Remax-Mega müşterilerinin yeni taşınacakları evlerinde yaşamaya başlamalarını kolaylaştırmak adına oluşturuldu



Kurulduğu 2007 yılından bu yana hızla büyüyen Remax-Mega, müşterilerine sunduğu hizmetlere bir yenisini daha ekledi. Remax-Mega bünyesindeki Hukuk ve Noter İşlemleri Departmanı, İç Mimari Departmanı ve Uydu Banka gibi pek çok özel hizmet birimine şimdi de Yaşam Destek Hizmeti'ni ekledi. Yaşam Destek Hizmeti, Remax-Mega müşterilerinin yeni taşınacakları evlerinde yaşamaya başlamalarını kolaylaştırmak adına oluşturulmuş özel bir birim olarak öne çıkıyor.

Remax-Mega tarafından sunulan Yaşam Destek Hizmeti sayesinde evinize taşınmadan önce tek bir vekalet veriyorsunuz ve Remax-Mega uzmanları sizin için pek çok işlemi kısa süre içinde tamamlıyorlar. Böylece elektrik, su, doğalgaz, kablo TV, internet, dijital platform ve telefon gibi pek çok yaşamsal hizmetten hiç yorulmadan ve uğraşmaya gerek kalmadan yararlanmaya başlayabiliyorsunuz. Yaşam Destek Hizmeti, Remax-Mega bünyesinde görev yapan, ilgili konular hakkında uzmanlık sahibi bir ekip tarafından sunuluyor.


Geri Dön