19 / 04 / 2024

Re/Max Piramit İstanbul'da 2 yeni ofis açacak!

Re/Max Piramit İstanbul'da 2 yeni ofis açacak!

Re/Max Piramit'in Genel Müdürü Nurdan Tartanoğlu, Re/Max içinde kendi zincirini kurmaya yönelik adımlar attığını, bu amaçla önümüzdeki yıl istanbul'da iki yeni ofis daha açacağını belirtti.



Gayrimenkul sektöründeki büyüme sadece proje yatırımlarıyla sınırlı kalmıyor. Sektörü besleyen diğer alanlarda da büyüme söz konusu. Türkiye'de gayrimenkul satışlarının sadece yüzde 5'lik kısmı markalı gayrimenkul şirketleri kanalıyla yapılıyor. Tüketicilerin bilinçlenmesiyle danışmanlık hizmeti almaları son yıllarda bu alanı büyütüyor. Özellikle uluslararası zincirlerin hakim olduğu gayrimenkul danışmanlık sektörüne yatırım yapanların da farklı alanlardaki iş tecrübelerinin ardından bu alandaki potansiyeli fark edip yatırım yaptıkları gözleniyor. 


Re/Max Piramit kurucusu ve sahibi Nurdan Tartanoğlu da bunlardan biri. Asıl mesleği mimarlık olan ve yılarca mimarlık ve inşaat işleri yapan Tartanoğlu, 2003 yılından bu yana gayrimenkul danışmanı. İşlerinin büyümesiyle Çamlıca Medicana Hastanesi'nin başhekimi olan eşi Namık Kemal Tartanoğlu'nu geçtiğimiz yıllarda Re/Max Piramit'e genel müdür olarak transfer etti. Türkiye'de gayrimenkul danışmanlığı konusunda işlerin giderek büyüdüğüne dikkat çeken Nurdan Tartanoğlu, birden fazla ofisin olduğu bir şirketleşmeye gitmek üzere çalışmalara başladıklarını söylüyor. 


Re/Max içinde kendi zincirini kurmaya yönelik adımlar attığını, bu amaçla önümüzdeki yıl istanbul'da iki yeni ofis daha açacağını belirten Tartanoğlu, önümüzdeki beş yıl içinde toplam 10 ofisli bir zincir haline gelmeyi hedeflediklerini vurguluyor. Re/Max Piramit'in dünya Re/Max ofisleri arasında kendi kategorilerinde çok sayıda birinciliği bulunuyor. 2014 yılında 3,5 milyon lira ciro yapan Re/Max Piramit'te 44 danışman hizmet veriyor. Şirket bu yılı yüzde 30'luk büyüme ile kapatmaya hazırlanırken, Türkiye'deki Re/Max ofisleri arasında ciro sıralamasında üçüncü sırada yer alıyor. 


Ekonomist


Geri Dön