29 / 03 / 2024

RE/MAX Türkiye, Dünya Kongresi'nden ödüllerle döndü!

RE/MAX Türkiye, Dünya Kongresi'nden ödüllerle döndü!

RE/MAX Türkiye, Las Vegas’ta gerçekleştirilen Dünya Kongresi'nde, Dünya Ticari Gayrimenkul ciro sıralamasında 4 Gayrimenkul Danışmanıyla ilk 50 listesine girmeyi başardı...



Dünyanın en çok gayrimenkul satan şirketi RE/MAX'in, 58 ülkeden 8000 gayrimenkul profesyonelini bir araya getirdiği Dünya Kongresi bu yıl, 25 – 28 Şubat 2013 tarihlerinde Las Vegas MGM GRAND Hotel’de yapıldı. RE/MAX aynı zamanda 40. yılını da kutladığı Kongre çerçevesindeki etkinlikleri ile de katılımcılara unutulmaz anlar yaşattı.


Geleneksel olarak sadece Amerikalıların ve Kanadalıların girdiği ticari ödül listesine ilk defa girmeyi başaran ülkelerden biri de Türkiye oldu. Ticari gayrimenkul ciro sıralamasında Kuzey Amerika Gayrimenkul Danışmanlarının geleneksel olarak yer aldığı Dünya Ticari Gayrimenkul ciro sıralamasında Türkler bu geleneği yıkarak ilk 50 listesine 4 Gayrimenkul Danışmanıyla girmeyi başardı. 


Kuzey Amerika dışında ticari gayrimenkul ciro sıralamasında ilk 3 sırayı Türkler aldı. Bu kişiler sırasıyla Gökhan Taş, Hasan Can ve Ulvi Kocailik oldu. RE/MAX Ticari Gayrimenkul Dünya ciro sıralamasında RE/MAX Extra Ofisi Broker'ı Gökhan Taş Dünya Birincisi oldu. RE/MAX 7tepe Ofisi Broker’ı Hasan Can Dünya Dördüncülüğünü elde ederken aynı kategoride RE/MAX Yıldız Ofisi Broker’ı Ulvi Kocailik yirmi beşinci, RE/MAX Eksen Ofisi Broker’ı Arif Aksu da 44. olmayı başardı. 

 

Konut ve Ticari Gayrimenkul listesinde toplam ciro sıralamasında ilk 50’ye girerek Dünya Dokuzuncusu olan RE/MAX Extra Ofisi Broker'ı Gökhan Taş’ın yanı sıra RE/MAX 7tepe Ofisi Broker’ı Hasan Can da 38.’liğe imza attı. 


Dünya’da yılın yöneticisi ödülü ise RE/MAX Garden Manavgat/Antalya Ofisi’nin sahibi Zennure Özen’e verildi. Dünya Franchise kazandırma sıralamasında da RE/MAX Türkiye Franchise Satış Danışmanı Ayhan Kaya Las Vegas’tan Dünya Birinciliği ile döndü.


RE/MAX’de sınırlı sayıda Gayrimenkul Danışmanına verilen, prestiji ile ün yapmış “Lifetime Achievement” ödülünü alanlardan biri de yine kongreye Türkiye’den katılan başarılı bir gayrimenkul profesyoneli oldu. RE/MAX Yıldız Ofisi Broker’ı Ulvi Kocailik bu ödüle layık görüldü. Lifetime Achievement ödülü RE/MAX’de 7 yılını doldurmuş, bu süre zarfında 3 milyon doların üzerinde kazanç sağlamış ve daha önce ‘Hall Of Fame’ ödülün almış olanlara veriliyor.


RE/MAX’in Las Vegas’ta düzenlenen Dünya Kongresi dünyaca ünlü sanatçı, siyasetçi, yazar ve eğitmeni de bir araya getirdi. Natalie Cole ‘Unforgetteble’ şarkısı ile RE/MAX’lilere nostalji yaşatırken, Kenny Loggins konseri de keyifli anlar yaşattı. Adeta RE/MAX’in 40 yılını özetleyen fotoğraflar katılımcıları bir zaman tüneli ile buluşturdu. 


Geçtiğimiz yıl rahatsızlığı nedeniyle RE/MAX Dünya kongresine katılamayan RE/MAX’in kurucusu Dave Liniger bu yıl katıldığı kongrede, geçirdiği rahatsızlık ile mücadele sürecini paylaştı.  Konuşmasının sonunda tekerlekli sandalyesinden kalkarak RE/MAX’lilerin alkışlarıyla 10 adım yürümeyi başaran Dave Liniger; “Umarım benim hikayem içinde bulunduğu durumun aşılamayacağını düşünenler için bir motivasyon sağlar. Ulaşabileceğiniz hedefler belirler ve o hedeflere odaklanırsanız başaramayacağınız hiçbirşey yoktur ama hiçbir zaman pes etmemelisiniz”  dedi.


Ünlü motivasyon konuşmacısı ve Gayrimenkul Uzmanı Brian Buffini, “The Thank You Economy” (Teşekkür Ekonomisi) kitabının yazarı ünlü internet pazarlama uzmanı Gary Vaynerchuk, “Traveler’s Gift” (Gezegenin Armağanı) kitabının yazarı Andy Andrews ve 2005-2009 yılları arasında Amerika Birleşik Devletleri'nin Dışişleri Bakanlığını yapan Condoleezza Rice da Kongre’de birer konuşma yaptılar. 


Geri Dön