19 / 04 / 2024

RE/MAX Yıldız-Kozyatağı ofisi kupa aldı!

RE/MAX Yıldız-Kozyatağı ofisi kupa aldı!

Dünyanın en çok gayrimenkul satan şirketi RE/MAX geleneksel kongresinin onuncusunu Antalya Rixos Sungate otelde gerçekleştirdi



16-17-18 Nisan 2010 tarihlerinde yapılan kongrede, Türkiye'deki 180 RE/MAX ofisinin en başarılı olanları çeşitli kategorilere ayrılan alanlarda ödüllerinin sahibi oldular.

Onunculuk derecesine dek verilen ödüllerde birincinin sahibi değişmedi, geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da 2009 yılında ciroda birinci olan RE/MAX Yıldız-Kozyatağı ofisi Şampiyonluk Kupası'nın sahibi oldu.

Kupayı gururla kaldıran RE/MAX Yıldız-Kozyatağı ofisi Brokerı Çağatay Demirayak, aynı zamanda İstanbul birinciliği ve Türkiye birinciliği ödüllerini de alarak dünya sıralamasında 74. olmanın mutluluğunu ekip olarak yaşadıklarını belirtti. 35 çalışanı ile tam kadro sahneye çıkan RE/MAX Yıldız-Kozyatağı ofisi birinci olmanın yanında ekip olmanın verdiği enerjiyi de yansıttı.

Törende Türkiye sıralamasında derece alanlara da ödülleri verildi. Türkiye genelinde 1400'ü aşan gayrimenkul danışmanı arasından dereceye girenlere verilen bu ödüllerde de Türkiye Birincisi ve ikincisi de yine RE/MAX Yıldız-Kozyatağı ofisinden çıktı. Birinci Nüket Çetin ile ikinci Gamze Pekel ve beşinci Ulvi Kocailik Mart 2010'da Amerika'da yapılan kongrede de ödüllerin sahibi olmuşlardı. Ulvi Kocailik Ayrıca Ticari Gayrimenkul kategorisinde beşinci oldu.


Geri Dön