19 / 04 / 2024

Re/MAX'in Açık Davet uygulaması İstanbul'da gerçekleştirildi

Re/MAX'in Açık Davet uygulaması İstanbul'da gerçekleştirildi

RE/MAX'in Açık Davet organizasyonu Türkiye'de ilk kez gerçekleştirildi



İlginin ve katılımın yoğun olduğu ilk uygulamada, RE/MAX Gayrimenkul Danışmanları, satışa sundukları portföyler arasından seçmiş oldukları bir gayrimenkulde konuklarını ağırladı. Açık Davet organizasyonundaki gayrimenkulleri, randevu almadan gezme olanağına sahip olan müşteriler, her ay tekrarlanması planlanan uygulamadan memnun ayrıldılar. Her ayın ikinci Pazar'ı gerçekleşecek Açık Davet organizasyonlarıyla RE/MAX profesyonelleri, hayallerindeki evi arayan müşterileriyle portföylerinde buluşmaya devam edecek.

RE/MAX Türkiye, yıllardır dünyanın pek çok yerinde ve özellikle Kuzey Amerika'da RE/MAX tarafından başarıyla gerçekleştirilen Açık Davet uygulamasını, İstanbul'dan başlattı. Açık Davet duyurusunun www.remax.com.tr ve seçilen portföylerin olduğu sokaklara yerleştirilen yön tabelalarıyla yapıldığı organizasyona yoğun ilgi gösteren müşteriler, merak ettikleri gayrimenkulleri gezerken, onlar için özel olarak hazırlanmış ikramlardan tadarak, kendilerini bir dost ziyaretindeymiş gibi rahat hissettiler.

Gayrimenkulleri randevusuz gezme imkânı

RE/MAX Gayrimenkul Danışmanları'nın kapıdaki sıcak karşılamalarıyla Açık Davet uygulamasına katılan müşteriler, girişte sergilenen tanıtım broşürlerini de edinerek, portföy ve ofisler hakkında ayrıntılı bilgiye sahip oldular. Müşterilerini tüm gün boyunca kokteyl havasında ağırlayan RE/MAX gayrimenkul profesyonelleri, o gün tüm zamanlarını ayırdıkları katılımcılara ayrıntılı bilgiler vererek portföylerini tanıtma olanağını elde ettiler. Böylelikle hayallerindeki eve ulaşmak isteyen müşteriler randevu almaksızın, yön tabelalarını takip ederek ya da www.remax.com.tr adresinden uygulamanın hangi gayrimenkullerde yapılacağını öğrenerek, RE/MAX ofisleri tarafından özenle hazırlanan portföyleri detaylı bir şekilde inceleme fırsatını yakaladılar.


Geri Dön