19 / 04 / 2024

RE/MAX'ın, International Platinum Club ödülünü Evrim Kırmızıtaş aldı!

RE/MAX'ın, International Platinum Club ödülünü Evrim Kırmızıtaş aldı!

Türkiye, son dönemde ekonomik büyümesi ve gayrimenkul sektörüyle olduğu kadar gayrimenkul profesyonelleriyle de öne çıkıyor. Sektörün güçlü firmalarından RE/MAX'ın, dünya organizasyonunda International Platinum Club ödülünü Türkiye'den gayrimenkul danışm



2011 yılında ciroda RE/MAX Türkiye 4’üncüsü olan Kırmızıtaş, son 3 yılda sisteme katılanlar arasında arasında ise en fazla ciro kazanan gayrimenkul danışmanı oldu.

2 YIL İÇERİSİNDE ZİRVEYE
Gayrimenkul Danışmanlığı’na 2 yıl önce RE/MAX Piramit’te adım atan Kırmızıtaş, sektöre tesadüfen girdiğini anlatan Kırmızıtaş, “Daha önce Yıldız Holding, Netcad ve Hyundai’de üst düzey yönetici pozisyonlarında çalıştım. RE/MAX’i, bilgisayarda dolaşırken, sağ tarafta çıkan ilanlarından buldum. Bu sektörü hiç düşünmemiştim. 2010 şubatta eğitimlerine başladım. Eğitime gitmeden 2 ayda 9 satış yaptım. Kesinlikle ben bu iş için yaratılmışım diyorum. İnanılmaz keyif arıyorum” dedi.

SATIŞ SÖZLEŞMESİ SATMAKTAN ZOR
Sektörde karşılaştıkları sıkıntılara değinen Kırmızıtaş, özellikle büyük metrekare arsalar ve yüksek fiyatlı gayrimenkullerde, mal sahibinden satış sözleşmesini almanın satmaktan daha zor olduğunu kaydetti. Yaptıkları iş için “Ağzı laf yapıyor, satar”, “Güzel kız, satar” gibi yanlış algılamalar olduğuna dikkat çeken Kırmızıtaş, yaptıkları işte önceliğin bilgi, tecrübe ve marka değeri olduğunu kaydetti.

EN İNCE DETAYLARI RAPORLUYORUZ
Kırmızıtaş, “Araştırmalar yapıyoruz, imarları, parselleri inceliyoruz, arsa durumunu inceliyoruz. Ne yapılır ne yapılamazı araştırıyoruz. Elektrik voltajına kadar tüm detayları alıyoruz. Raporlar hazırlıyoruz, bunları müşterilere sunuyoruz. Kesinlikle taraf değiliz. Hem mal sahibinin, hem alıcının hakkını gözetiyoruz. Dengeyi sağlıyoruz” diye konuştu.

VOLEYBOLDAN GAYRİMENKULE
12 yaşından beri voleybol oynadığını, Kocaeli ve Eczacıbaşı’nda forma giydiğini hatırlatan Kırmızıtaş, voleybolda öğrendiği takım oyunu mantığının RE/MAX’taki başarısına katkı sağladığını söyledi.

Bu başarıya 9 yaşında çocuğu olan bir anne olarak imza atan Kırmızıtaş, anne olarak kızını da ihmal etmediğini, onunla kaliteli zaman geçirmeye çalıştığını söyledi.

“Saksı içinde olsun toprağınız olsun”
Mütekabiliyet yasası ile birlikte sektörün daha da hareketleneceğini söyleyen Kırmızıtaş, “Mütekabiliyetle ilgili bir çalışma yapıyoruz. Katardan yeni geldim. Yasayı bekleyen çok fazla insan var. Ve bunlar da belli seviyede insanlar” diye konuştu. Sektörün her zaman hareketli olduğunu anlatan Kırmızıtaş, şöyle konuştu:

“Kriz de olsa fırsata çevirmek durumandayız. Krizler bizim için taban noktalar.İhtiyacı olan insan daha düşük fiyata sattığında daha kolay alıcı buluyoruz. Gayrimenkul Türkiye’de en ciddi prim yapan yatırım aracı. Saksı içinde olsun,İstanbul’da toprağınız olsun.”
 


Geri Dön