19 / 04 / 2024

RE/MAX'liler için Recharge bu yıl Ankara'da!

RE/MAX'liler için Recharge bu yıl Ankara'da!

Yılda bir kez gerçekleştirilen RE/MAX Recharge toplantıları, gayrimenkul danışmanlarına motivasyon ve iş paylaşımı olanağı sağlıyor



Türkiye ve yurt dışından uzman konuşmacıların katılımıyla yılda bir kez gerçekleştirilen RE/MAX Recharge toplantıları, gayrimenkul danışmanlarına motivasyon ve iş paylaşımı olanağı sağlıyor.  Ankara  Rixos Otel'de gerçekleşecek toplantıda, gayrimenkul profesyonelleri bilgi ve deneyimlerini paylaşacak.

5-7 Kasım tarihleri arasında RE/MAX profesyonellerini bir araya getirecek olan Recharge toplantılarında bu yıl, kişisel gelişim uzmanı İlhan Ürkmez “Başarılı Satışçılar Neyi Doğru Yaparlar” başlıklı bir konuşma yapacak. RE/MAX profesyonelleri ile bir araya gelerek tecrübelerini paylaşacak olan bir diğer isim ise kalite danışmanı Müjgan Kerman olacak.

2009 yılının son RE/MAX Recharge toplantısında konuşmacı olarak  RE/MAX'in Türkiye'deki başarılı gayrimenkul profesyonelleri de söz alacak. Bu yıl RE/MAX Pasha Ofis Broker'ı Yusuf Murat Genç ve RE/MAX Lider Gayrimenkul Danışmanı Zafer Albayrak, RE/MAX'teki başarı öykülerini anlatacaklar. RE/MAX'liler bilgi, başarı ve deneyimlerin paylaşıldığı Recharge toplantısı ile 2010 yılı hedefleri için bir yol haritası da çizecekler.


Geri Dön