19 / 04 / 2024

Re/Max'ten `Gayrimenkulde Fırsat Şenliği'

Re/Max'ten `Gayrimenkulde Fırsat Şenliği'

Gayrimenkulde son dönemde alıcı ve satıcılar lehine yaşanan olumlu gelişmeler, cazip fırsatlar yaratıyor



Küresel krizin talepte yarattığı olumsuz etkiye karşın, fiyatlardaki düşüş, tapu harçlarındaki indirim ve konut kredisi faiz oranlarındaki gerileme, gayrimenkul almak ya da satmak isteyenler için bu dönemi avantajlı hale getiriyor.  Dünyanın en çok gayrimenkul satan şirketi RE/MAX, 23 Mayıs'ta Caddebostan Sahili Etkinlik Alanı'nda başlatacağı ve çeşitli RE/MAX ofislerindeki etkinliklerle İstanbul'un Anadolu Yakası'na yayacağı "Gayrimenkulde Fırsat Şenliği" ile bu dönemi değerlendirmek isteyenlere profesyonel destek sağlıyor.
 
23 Mayıs'taki RE/MAX Fırsat Şenliği kapsamında, İstanbul'un Anadolu Yakası'ndaki RE/MAX ofislerinde saat 11.00'de `Gayrimenkul Almanın Püf Noktaları' konulu bir saatlik ücretsiz seminerler düzenlenecek. RE/MAX ofislerinin müşterilerini ve bölgelerindeki İstanbulluları davet ettikleri seminerler, yatırım ya da ihtiyaç nedeniyle gayrimenkul almak ya da satmak isteyenlere, daha bilinçli hareket edebilmenin ipuçlarını aktaracak.  
RE/MAX ofislerinde gerçekleştirilecek seminerler sonrası,  RE/MAX ofisleri ve müşterileri, saat 13.00'de Caddebostan sahili etkinlik alanında buluşacaklar. Şenlik sırasında alanda bulunan RE/MAX ofislerine ait standlarda, Şenlik katılımcılarına RE/MAX profesyonelleri gayrimenkul ile ilgili taleplerini yanıtlayacaklar. 
Gayrimenkulde Fırsat Şenliği  30 Haziran gününe kadar devam edecek. Şenlik alanında gerçekleştirilecek eğlenceli, müzikli ve danslı aktiviteler ile de, Anadolu Yakası'ndaki İstanbullular'a keyifli zaman geçirme fırsatı sunulacak. 


Geri Dön